14 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa miras tartışması

gaziosmanpaşa miras tartışması

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli! 

İstanbul'da da hissedilen depremlerden sonra tedirginlik artarken, uzman isimlerden de peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli!

AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması alevlendi!

Yıllık kira yükselişinde 12 aylık TÜFE ortalamasını almak zorunda kalan kurumlarda, yüzde 36 olarak açıklanan senelik enflasyon, itirazlara neden oldu. AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması yeniden alevlendi.

Müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 24 Eylül tarihinde sona ermesi planlanan grev süresince çimento fiyatlarında değişiklik olmaması halinde boykot süresini uzatabileceklerini açıklamıştı. Peki müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

Kripto paralarda miras tartışması başladı!

Rumen Bitcoin milyarderi Mircea Popescu hayatını kaybedince son zamanların gündem konusu kripto paralarda miras tartışması başladı.

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat miras tartışmasında annesi ve kardeşini öldürdü!

Adana'da miras meselesi için çıkan tartışmada cinnet getiren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat erkek kardeşi Altuğ Polat ve annesini İkbal Polat'ı tabancayla vurdu.

İBB meclisinde konut satışı tartışması!

İBB meclisinin temmuz ayı oturumunda Gaziosmanpaşa ve Başakşehir'deki 110 adet lüks konutun, sosyal konut üretmek için gelir elde edilmek üzere satılması teklifi onaylanmadı. Oturumda reddedilen bu karar tartışmalara sebep oldu.

Gaziosmanpaşa'da inşaat çalışması sırasında yan binanın duvarı yıkıldı!

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1140. Sokak'ta

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması!

AVM’leri açmayı planlayan AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması yaşanıyor. Markalar, “Turist gelmeyecek. Cirolar yüzde 40 düşer kirayı ciroya bağlayalım” önerisinde bulunuyor.

Siyasette Kanal İstanbul tartışması!

Kanal İstanbul tartışması dur durak bilmiyor. Hükümet Kanal İstanbul'un faydalarından bahsederken, muhalefet ise projenin İstanbul'a zarar vereceğini savunuyor...

İmar barışında tarih tartışması!

Bakanlar Kurulu’nda alınan kararla birlikte 31 Aralık 2017 tarihinden önce imarsız yapıların kayıt altına alınarak inşa edilmiş, tamamen kaçak veya bir bölümü kaçak ev, işyeri, bina, kooperatif hak sahipleri yararlanabildiği imar barışında tarih tartışması başladı.

Gaziosmanpaşa’da ada bazlı kentsel dönüşüm başladı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının yapıldığı Gaziosmanpaşa’da, süreci kolaylaştıracak yeni bir modele geçiliyor.

gaziosmanpaşa miras tartışması Haberi

gaziosmanpaşa miras tartışması

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Sözcü'de yer alan habere göre; olay, Hürriyet Mahallesi 279 Sokak’ta saat 19.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Kerim Özdemirel ile amcası Turan Özdemirel arasında miras nedeniyle tartışma çıktı.

SİLAHI ATEŞLEDİ

Turan Özdemirel, konuşmak için ağabeyi olan Ramazan Özdemirel’in evine gitti. Tartışma burada büyüyerek kavgaya döndü. 68 yaşındaki Turan Özdemirel yanında getirdiği silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Ramazan Özdemirel(72) ile oğlu Kerim Özdemirel, torunları Kerem Özdemirel ve Ömer Özdemirel yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Ateş açan Turan Özdemirel ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi ambulanslarla çevre...