29 / 04 / 2024

gaziosmanpaşa projeleri son durum

gaziosmanpaşa projeleri son durum

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümü bekliyor. Zirveye katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, " Bir çok noktada halkımız kentsel dönüşüm çalışmalarının başlamasını da bekliyoruz " dedi.

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projelerin havadan görüntüleri!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldız Park Modern, Avrupa Konutları Tem 2 ve Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Gaziosmanpaşa'da yer alan projelerin havadan görüntüleri!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldız Park Modern, Avrupa Konutları Tem 2 ve Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi projeleri 5 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesinde son dakika! 665 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TOKİ Gaziosmanpaşa projesindeki 665 yeni konut için beklenen tarih geldi...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İslambey kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki İslambey Mahallesi’nde 7 sene önce “Evlerinizi 3 yıl sonra teslim edeceğiz” denilerek başlatılan kentsel dönüşümde henüz sona gelinemedi. Peki Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, 926 konut, her daire için kapalı otopark ve sosyal donatı alanlarını kapsayacak olan Bağlarbaşı Mahallesi 2.Etap 7A Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatına başlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Binalarda zorunlu hale getirilen “Enerji Kimlik Belgesi” için son tarih 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Gaziosmanpaşa Belediyesi vatandaşları Enerji Kimlik Belgesi almaları konusunda uyardı.

Gaziosmanpaşa'ya dönüşümle 4 bin 492 konut!

İstanbul’un en yoğun ilçeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Cami açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Fevzi Çakmak Cami'yi hizmete açıyor.

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

İstanbul’da kentsel dönüşümün son sürat devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırmaya göre, Gaziosmanpaşa beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yaratıyor.

Gaziosmanpaşa'nın yüzde 38'i dönüşüyor!

Gaziosmanpaşa'da güvenli ve modern yapılar hayata geçirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm 15 yılda tamamlanacak!

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Haşan Tahsin Usta, bölgede gerçekleşen dönüşümü anlattı. İşte detaylar..

gaziosmanpaşa projeleri son durum Haberi

gaziosmanpaşa projeleri son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği, Harita Mühendisleri İşadamları Derneği, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), Piri Reis Harita Gayrimenkul ve CBS Derneği işbirliğiyle düzenlenen "İkinci Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2014" İstanbul'da gerçekleşti. 


Gaziosmanpaşa Yenidoğan Mahallesi kentsel dönüşüm sürecinde son durum ne? Öğrenmek için tıklayın!


Zirvenin "Yerinde Dönüşüm Yaşanabilir Kentler" adlı son oturumunda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru "Yerel Yönetim Uygulama Örnekleri" konulu konuşma ve sunum larını gerçekleştirdi. 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm'le ilgili yaptığı sunumda, "Çeşitli ülkelerde yaptığımız sunumlarda gördük ki, Türkiye'de ve dünyadaki kentsel dönüşüm birbirinden farklı. Özellikle Gaziosmanpaşa ilçesi olarak bizler Türkiye'deki kentsel...