08 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Stadının yerine ne yapılacak

Gaziosmanpaşa Stadının yerine ne yapılacak

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm yıkımları yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, depreme dayanıksız binaların yıkım işlemini gerçekleştirdi. Yıkımı başlatılan binaların yerine yenileri 24 ay içerisinde yapılacak.

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Gaziosmanpaşa'nın kaldırımları yenileniyor!

Gaziosmanpaşa sokaklarının daha güzel ve kullanılabilir bir hale gelmesi için çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi 774 Sokak’taki kaldırımlarda sorun olduğunu tespit ederek harekete geçti.

Gaziosmanpaşa'ya kent meydanı ve spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Stadı’nın yerine spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkım kararı protesto edildi!

CHP İstanbul İl Örgütü, Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkılması kararını protesto etti. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, stat önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, burada birçok takıma kaptanlık yapan sporcuların yetiştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Stadı yıkılacak!

Milli futbolcular Saffet Sancaklı, Sedat, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz’ün yetiştiği 50 yıllık Gaziosmanpaşa Stadı, AKP’li Gaziosmanpaşa Belediyesi ile İBB İmar Komisyonu’nun kararı doğrultusunda, kat otoparklı pazar yeri yapılacak.

Cebeci Stadı'nın yerine yurt inşa edilecek!

Büyükşehir'in 2016 planlarını anlatan Başkan Gökçek Eryaman'a da 15 bin kişilik yeni bir stat yapılacağını müjdeledi. Gökçek ayrıca Cebeci Stadı'nın yerine de yurt inşa edileceğini söyledi

Gaziosmanpaşa Stadının yerine ne yapılacak Haberi

Gaziosmanpaşa Stadının yerine ne yapılacak


Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve ihtiyaçlara cevap verecek projelerini tek tek hayata geçiriyor. Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.


Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu amaçla Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun bulunduğu bölgeye yeni bir spor kompleksi ve meydan kazandırmak için ileri teknolojinin kullanılacağı çok önemli bir proje hazırladı. Toplamda 39 bin 614 metrekarelik inşaat alanına sahip ‘Gaziosmanpaşa Semt Meydanı ve Spor Kompleksi Projesi’nin, meydan olarak tasarlanan bölümünde vatandaşların çocuklarıyla birlikte iyi vakit geçirmesini sağlamak amacıyla yeşil alan, çocuk parkı ve skate (kay kay) parkı, kafe ve gezi alanları bulunuyor.


Gençlerin modern tesislerde spor yapmasının ve yeni yeteneklerin keşfedilmesinin hedeflendiği çok amaçlı spor kompleksinde ise yarı olimpik havuz,...