25 / 07 / 2024

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.




Yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen stadın tribünlerinin mayıs ayı içinde tamamlanarak kulübe teslim edileceği, Çanakçaspor’un 2017- 2018 sezonundan itibaren iç saha maçlarını kendi sahasında oynayacağı kaydedildi.


Dev yatırım


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık olarak 1 buçuk milyon liralık bir yatırım yaptığı, tribünlerin tamamlanmasıyla birlikte stadın resmen hizmete gireceği belirtildi. 2015- 2016 sezonunda faaliyete giren, ancak tribünleri olmadığı için Çanakçaspor yönetiminin ricasını kırmayarak stadın tribünlerini 2017 programına koyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın tribün inşaatı için de hiçbir masraftan kaçınılmaması talimatı verdiği öğrenildi.


Kıran kırana idman


Çanakça Stadı’nda bir yandan tribün inşaatı tamamlanırken diğer yandan da U 13 takımı maç antrenmanlarını tesislerde yaparak stadı kullanmaya devam ediyor.


Teknik direktör Erhan Gökay yönetiminde haftanın son antrenmanını yapan Çanakçaspor’da oyuncuların da son derece istekli ve arzulu olduğu gözlendi.


Kemik seslerinin yükseldiği çift kale maçta oyuncuların teknik direktör Gökay’ın gözüne girebilmek için adeta iki kişilik mücadele ettikleri kaydedildi.


Yönetim takipte


Bu arada antrenmanı kulüp başkanı S.İbrahim Sofular ile yönetim kurulu üyeleri de birlikte izledi. Sofular’ın kurmaylarıyla birlikte çalışmayı başından sonuna kadar takip ederek oyuncularla da yakından ilgilendiği gözlendi.


İstanbul Gazetesi 


Geri Dön