27 / 04 / 2024

Aliağa Nenehatun Caddesi asfalta kavuşuyor!

Aliağa Nenehatun Caddesi asfalta kavuşuyor!

2009-2014 döneminde yaptığı alt yapı ve de üst yapı yatırımlarıyla kentin çehresini değiştiren İzmir Aliağa Belediyesi, asfaltlama seferberliğine devam ediyor. Aliağa Nenehatun Caddesi asfalta kavuşuyor...



2013’de  İzmir  Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle asfaltlama yaparak kentin bir çok bölgesini toz ve çamurdan kurtaran Aliağa Belediyesi, Nene Hatun Caddesi’ni de asfalta kavuşturdu.


NENE HATUN CADDESİ’NİN ARDINDAN 1007 VE 993 SOKAKTA DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ve Aliağa Belediyesi ekipleri asfalt altı yol malzemesi serilerek zemin hazırlığı yapılan Cadde’de asfaltlama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 kilometre asfalt çalışması yapılan Nene Hatun Caddesi’nin ardından 1007 ve 993 sokakta da çalışmalar devam edecek. 10 kişilik ekibin özverili çalışmalarıyla yollar şehir estetiğine uygun hale getirilerek, araç trafiğinin daha akıcı olması sağlanmış olacak. 


5 YILDA, KENTİN ESKİMİŞ ALTYAPISI UZUN YILLAR KENTE HİZMET EDECEK STANDARDA GETİRİLDİ

5 yılda kentin eskimiş altyapısını yenileyerek uzun yıllar kente hizmet edecek standarda getiren Aliağa Belediyesi, 2013 yılını önemli yatırımlarla tamamladı. Yapılan alt yapı yatırımlarıyla çehresi değiştirilerek modern bir görünüme kavuşturulan Aliağa’da bugüne kadar 250 bin metrekareye yakın asfalt döküldü. 


BAŞKAN OĞUZ. “ALİAĞA’YA KALICI HİZMETLER ÜRETTİK”

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, 2009’dan bu yana Büyükşehirle birlikte kentin altyapısını yenilediklerini ifade ederek, “Aliağa’ya uzun yıllar hizmet verecek yatırımları yaptık. Büyükşehirle birlikte Düğün Salonları, Sosyal Tesisler, Kapalı Spor salonları yaptık. İçme suyu şebekesinden yol altyapısına kadar kentin altyapısını yeniledik. Aliağa, uzun yıllar bizim yaptığımız altyapıyı kullanacak. Kalıcı işler ürettik. Her zaman Aliağa halkının yanında olan, belediyemizle işbirliği içinde kentimize hizmet üreten Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na ve tüm Büyükşehir çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 



Geri Dön