03 / 05 / 2024

Aliağa altyapı çalışmaları

Aliağa altyapı çalışmaları

2009-2014 döneminde yaptığı alt yapı ve de üst yapı yatırımlarıyla kentin çehresini değiştiren İzmir Aliağa Belediyesi, asfaltlama seferberliğine devam ediyor. Aliağa Nenehatun Caddesi asfalta kavuşuyor...

Aliağa'daki altyapı çalışmaları ile kent değişti!

Son yıllarda hızla büyüyen, nüfusu artan ve yeni konut alanlarıyla hacimsel olarak genişleyen Aliağa’da ihtiyaç duyulan Altyapı hizmetleri hızla gerçekleştiriliyor. Cadde ve sokaklar asfaltlanarak Aliağa’nın çehresi değişti...

Aliağa’da altyapı yenilendi, caddeler asfaltla buluşuyor!

ALİAĞA - İZMİR 165 km’ lik içme suyu şebekesinin tamamı yenilenen Aliağa’ da Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen yatırımlarla kentin çehresi değişiyor...

Aliağa'da altyapı çalışmalarında sona gelindi!

İzmir’in Aliağa ilçesi, Atatürk Caddesi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi’nin koordinasyonunda sürdürülen altyapı çalışmalarında sona gelindi. Vatandaşların son haftalarda yaşadığı sıkıntılar kısa süre içinde bitecek...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları hız kazandı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Aliağa altyapı çalışmaları Haberi

Aliağa altyapı çalışmaları

2013’de İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle asfaltlama yaparak kentin bir çok bölgesini toz ve çamurdan kurtaran Aliağa Belediyesi, Nene Hatun Caddesi’ni de asfalta kavuşturdu.


NENE HATUN CADDESİ’NİN ARDINDAN 1007 VE 993 SOKAKTA DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ve Aliağa Belediyesi ekipleri asfalt altı yol malzemesi serilerek zemin hazırlığı yapılan Cadde’de asfaltlama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 kilometre asfalt çalışması yapılan Nene Hatun Caddesi’nin ardından 1007 ve 993 sokakta da çalışmalar devam edecek. 10 kişilik ekibin özverili çalışmalarıyla yollar şehir estetiğine uygun hale getirilerek, araç trafiğinin daha akıcı olması sağlanmış olacak. 


5 YILDA, KENTİN ESKİMİŞ ALTYAPISI UZUN YILLAR KENTE HİZMET EDECEK STANDARDA GETİRİLDİ

5 yılda kentin eskimiş altyapısını yenileyerek uzun yıllar kente hizmet edecek standarda getiren Aliağa Belediyesi, 2013 yılını önemli yatırımlarla tamamladı....