09 / 05 / 2024

Aliağa Nenehatun Caddesi

Aliağa Nenehatun Caddesi

2009-2014 döneminde yaptığı alt yapı ve de üst yapı yatırımlarıyla kentin çehresini değiştiren İzmir Aliağa Belediyesi, asfaltlama seferberliğine devam ediyor. Aliağa Nenehatun Caddesi asfalta kavuşuyor...

Aliağa Belediyesi'nin eski hizmet binası yıkıldı!

Aliağa Belediyesi’nin İstiklal Caddesi üzerindeki eski merkez hizmet binası için yıkım kararı verildi ve yıkım işlemleri gerçekleştirildi.

Vakıf GYO Aliağa'daki iş merkezinin değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Aliağa İlçesi, Kazım Dirik Mahallesi, İstiklal Caddesi, No:70 adresinde ve 5637 Parseldeki iş merkezinin değerleme raporunu yayınladı.

Aliağa İstiklal Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Geçen yıl İzmir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü tarafından "Kentsel Dönüşüm" projesi kapsamına alınarak yıkımına karar verilen Aliağa istiklal Caddesi üzerindeki iki binanın yıkımı yapıldı.

Aliağa Belediyesi 48 saatte park inşa etti!

Aliağa Belediyesi tarafından Onat Kutlar Caddesi'nde bulunan ve geçici otopark olarak kullanılan alanda, 48 saat gibi rekor bir sürede inşa edilen dinlenme parkı hizmete girdi

Aliağa'da dönüşüm başladı!

Geçen yıl İzmir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü tarafından "Kentsel Dönüşüm" projesi kapsamına alınarak yıkımına karar verilen Aliağa İstiklal Caddesi üzerindeki iki binanın yıkımı yapıldı.

Aliağa Belediyesi İzmir Caddesi için ihaleye çıkıyor!

Aliağa Belediyesi’nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları, park ve bahçeler müdürlüğünün İzmir Caddesi için hayata geçireceği ‘CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü’ işi ihalesi ile devam edecek.

Aliağa İzmir Caddesi kabuk değiştiriyor!

Aliağa İzmir Caddesi kabuk değiştiriyor. Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde; Aliağa'nın önemli arterlerinden biri olan 'İzmir Caddesi' A'dan Z'ye sil baştan yeniden yaratılıyor.

Aliağa İzmir Caddesi yenilenecek!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kentsel tasarım çalışmaları kapsamında; ilçenin önemli arterlerinden biri olan İzmir Caddesinin yeni baştan yaratılacağı belirtildi...

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa Nenehatun Caddesi Haberi

Aliağa Nenehatun Caddesi

2013’de İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle asfaltlama yaparak kentin bir çok bölgesini toz ve çamurdan kurtaran Aliağa Belediyesi, Nene Hatun Caddesi’ni de asfalta kavuşturdu.


NENE HATUN CADDESİ’NİN ARDINDAN 1007 VE 993 SOKAKTA DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ve Aliağa Belediyesi ekipleri asfalt altı yol malzemesi serilerek zemin hazırlığı yapılan Cadde’de asfaltlama çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 kilometre asfalt çalışması yapılan Nene Hatun Caddesi’nin ardından 1007 ve 993 sokakta da çalışmalar devam edecek. 10 kişilik ekibin özverili çalışmalarıyla yollar şehir estetiğine uygun hale getirilerek, araç trafiğinin daha akıcı olması sağlanmış olacak. 


5 YILDA, KENTİN ESKİMİŞ ALTYAPISI UZUN YILLAR KENTE HİZMET EDECEK STANDARDA GETİRİLDİ

5 yılda kentin eskimiş altyapısını yenileyerek uzun yıllar kente hizmet edecek standarda getiren Aliağa Belediyesi, 2013 yılını önemli yatırımlarla tamamladı....