28 / 08 / 2024

Çanakça Stadı tribün inşası

Çanakça Stadı tribün inşası

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Darıca’nın dev spor salonunun tribün betonu döküldü!

Darıca’da dev bir spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salonun tribün kat beton dökümünü tamamladı.

Tottenham'ın yeni stadı bugün açılıyor! 

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı bugün hizmete açılıyor. Yeni stadın ilk maçı bugün oynanacak. 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Çanakça Stadı tribüne kavuşuyor!

Çatalca’ya yeni bir stat daha geliyor. Çanakça Stadı’nın geçtiğimiz yıl başlayan tribün inşaatı tamamlanmak üzere.

AND Çocuk Tribünü ile küçüklerden büyük destek!

Anadolu Efes Spor Kulübü resmi partneri AND Gayrimenkul’ün çocuklara basketbolu sevdirmek ve onları sporla tanıştırmak misyonu ile hayata geçirdiği “AND Çocuk Tribünü” Anadolu Efes-Olympiacos maçında kapılarını bir kez daha çocuk misafirlerine açtı.

AND Çocuk Tribünü kapılarını açıyor!

AND Çocuk Tribünü açılıyor. AND Gayrimenkul Anadolu Efes - EA7 Emporio Armani Milan maçına 9 Şubat’ta ev sahipliği yapacak.

Diyarbakır Talaytepe Spor Tesisleri’ne 500 kişilik tribün!

Spor tesislerinde başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Talaytepe Spor Tesisleri’nde sporseverler için 500 kişilik tribün inşa etti.

Silifke’de 400 kişilik ilave tribün hizmete girdi!

Silifke Belediyesi tarafından şehir stadyumuna yaptırılan 400 kişilik ilave kapalı tribün hizmete girdi. Medcem Silifke Belediyespor’un Taraftar Grubu, Belediyespor’a yaptığı destek ve katkılarından dolayı Başkan Dr. Mustafa Turgut’a meşalelerle teşekkür etti.

Silifke Şehir Stadı'na 400 kişilik kapalı tribün yapılıyor!

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Şehir Stadında bulunan 1000 kişilik kapalı taraftar tribününün yetersiz kaldığını belirterek, stadyuma ilave 400 kişilik kapalı tribün yapacaklarını açıkladı.

İzmir Bornova Stadı yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılan Bornova Stadı, yarın tarihindeki ilk resmi maça ev sahipliği yapacak.

Çanakça Stadı tribün inşası Haberi

Çanakça Stadı tribün inşası

Yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen stadın tribünlerinin mayıs ayı içinde tamamlanarak kulübe teslim edileceği, Çanakçaspor’un 2017- 2018 sezonundan itibaren iç saha maçlarını kendi sahasında oynayacağı kaydedildi.


Dev yatırım


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık olarak 1 buçuk milyon liralık bir yatırım yaptığı, tribünlerin tamamlanmasıyla birlikte stadın resmen hizmete gireceği belirtildi. 2015- 2016 sezonunda faaliyete giren, ancak tribünleri olmadığı için Çanakçaspor yönetiminin ricasını kırmayarak stadın tribünlerini 2017 programına koyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın tribün inşaatı için de hiçbir masraftan kaçınılmaması talimatı verdiği öğrenildi.


Kıran kırana idman


Çanakça Stadı’nda bir yandan tribün inşaatı tamamlanırken diğer yandan da U 13 takımı maç antrenmanlarını tesislerde yaparak stadı kullanmaya devam ediyor.


Teknik direktör Erhan Gökay yönetiminde haftanın son antrenmanını yapan Çanakçaspor’da oyuncuların da son derece istekli ve...