12 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa yarı olimpik kapalı yüzme havuzu

gaziosmanpaşa yarı olimpik kapalı yüzme havuzu

Gaziosmanpaşa'da kamu tarafından yapılan bir yatırımın daha inşaatına başlandı. Kemal Şeker Bulvarı üzerindeki 7.960 metrekarelik Gaziosmanpaşa Belediyesinin sahibi olduğu alana yarı olimpik kapalı yüzme havuzlu spor kompleksi yapılıyor...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi yarın ihaleye çıkıyor. 431 adet konutun yer aldığı proje altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 726 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekilişi yarın!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri yarın belirlenecek.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kocaeli Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi’nde hayata geçirilen Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.

gaziosmanpaşa yarı olimpik kapalı yüzme havuzu Haberi

gaziosmanpaşa yarı olimpik kapalı yüzme havuzu
İstanbul'un en büyük yerinde Kentsel Dönüşüm projesinin sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa'nın çehresi de yavaş yavaş değişmeye başladı.
Büyük yatırımcı firmaların ilgi odağı haline gelen Gaziosmanpaşa'da kamu tarafından yapılan bir yatırımın daha inşaatına başlandı. Kemal Şeker Bulvarı üzerindeki 7.960 metrekarelik Gaziosmanpaşa Belediyesinin sahibi olduğu alana yarı olimpik kapalı yüzme havuzlu spor kompleksi yapılıyor. Spor kompleksi, 2.216 metrekare alan üzerine toplam 8.288 metrekare inşaat alanı olarak projelendirildi. Spor kompleksi içerisinde bay-bayan ve çocuklar tarafından kullanılabilecek 4 kulvarlı 25 metre uzunluğundaki yarı olimpik yüzme havuzu ile birlikte bay-bayan fitness ve step salonları ile sauna ve Türk hamamı da yer alıyor.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol "Yatırım nedeniyle İstanbul Valimiz Sn. Avni Mutlu'ya ve İl Özel İdaresi'ne çok teşekkür ediyoruz. İlçemizin önemli bir eksikliği bu şekilde...