22 / 05 / 2024

gaziosmapaşa forum tem

gaziosmapaşa forum tem

Gaziosmanpaşa'da yükselen Forum TEM AVM www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yeni kesimleri yarın trafiğe açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bulunan TEM-İzmit-1 Kavşağı ile TEM-Akyazı Kavşağı arası kesim yarın hizmete açılıyor. 

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

Tuzla imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Sultanbeyli Samandıra ile Kurtköy Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Projesi ile Tuzla Kurtköy Kavşağı ile Şekerpınar Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tem Avrasya'da yüzde 10 peşinat fırsatı!

Gaziosmanpaşa'da TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya'da fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Tem Avrasya Konutları 'nda yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Peki Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Mayra TEM Expres Residence'ta 580 bin TL'ye 2+1!

Mayra Yapı tarafından inşa edilen TEM Expres Residence projesi 2 blok şeklinde yükseliyor. 116 adet daireden meydana gelen Mayra TEM Expres Residence'ta 580 bin TL'ye 2+1'ler satışa sunuluyor.

Tem Avrasya fiyatları!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı imzasıyla inşa edilen Tem Avrasya'da avantajlı fiyat dönemi ile satışlar devam ediyor. İşte, Tem Avrasya fiyatları...

TEM Avrasya Konutları'nın lansmanı yarın!

Fuzul Yapı tarafından Gaziosmanpaşa’da inşa edilen TEM Avrasya Konutları'nın lansmanı yarın gerçekleşecek. Proje basın toplantısıyla tanıtılacak.

TEM Avrasya Konutları'nın lansmanı 9 Mayıs'ta!

Fuzul Yapı tarafından Gaziosmanpaşa'da TEM otoyolunun yanında inşa edilecek TEM Avrasya Konutları'nın tanıtım toplantısı 9 Mayıs 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

gaziosmapaşa forum tem Haberi

gaziosmapaşa forum tem


Forum TEM AVM'nin inşaat çalışmalarından son görüntüleri için...