03 / 05 / 2024

gazipaşa bulvarı çalışmaları

gazipaşa bulvarı çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin Gazipaşa Bulvarı’nda sürdürdüğü asfalt çalışmalarını denetledi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Adana Gazipaşa Bulvarı ikişer metre genişletiliyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Gazipaşa Bulvarı’nda gece denetimi yaptı, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Malatya Tecde'de imar çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımını daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Güroymak'ta imar çalışmaları devam ediyor!

Güroymak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları hız kazandı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Kayseri Bünyan TOKİ'de temel açma çalışması başladı!

TOKİ tarafından Kayseri Bünyan'a inşa edilecek 216 adet TOKİ konutu için temel açma çalışmalarına başladı. Konutlar hızla yükselecek.

gazipaşa bulvarı çalışmaları Haberi

gazipaşa bulvarı çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin Gazipaşa Bulvarı’nda sürdürdüğü asfalt çalışmalarını denetledi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Gazipaşa Bulvarı’ndaki denetimleri sırasında esnafı da ziyaret eden ve onlarla bir süre sohbet eden Zihni Aldırmaz, “Gazipaşa Adana’mızın en önemli bulvarlarından biri. Bir süredir burada bir çalışma başlattık ve bu çalışma devam ediyor. Altyapısını yeniledik, içme suyu şebekeleri değiştirildi, kaldırımlar yenilendi ve yolu asfaltlıyoruz. Daha sonra ışıklandırma yapacağız. Ziyapaşa Bulvarı’nda ne varsa burada da o olacak. Ziyapaşa’dan sonra Gazipaşa Bulvarı da en prestijli caddelerden biri olacak” dedi.


Gazipaşa Bulvarı esnafı da yapılan çalışmalardan memnun olduğunu belirterek, Zihni Aldırmaz’a hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


Adana Büyükşehir...