06 / 05 / 2024

Gazipaşa Havalimanı iletişim

Gazipaşa Havalimanı iletişim

Batıya yapılacak havalimanı için yer tespiti yapan turizmciler raporu Lütfi Elvana teslim etti. Rapora göre batıya yapılacak en uygun arazi Sarılar-Çerler düzlüğü.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Hava Kent iletişim!

4 etap olarak planlanan Hava Kent Evleri 3. Havalimanı'na 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. İşte Hava Kent iletişim bilgileri...

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Zermeram Kozağaç iletişim!

Zermeram Kozağaç iletişim için satış ofisiyle 444 73 42 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje Seha Yapı imzası taşıyor.

Gazipaşa Havalimanı iletişim Haberi

Gazipaşa Havalimanı iletişim

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan'm Antalya'da milletvekili adayı olması ulaştırma projelerine dair umutları arttırdı. Kısık sesle bir hayal gibi konuşulan projeler, artık daha gür sesle dile getiriliyor. Bunun en güzel örneği ise Antalya'ya yapılması planlanan 3'üncü havalimanı. 


Gazipaşa Havalimanı uzun bir bekleme süresinin ardından resmi olarak 14 Aralık 2013'te açılmışken, daha iki yıl geçmeden Antalya'da üçüncü havalimanı için yer aranmaya başlandı. Bu konunun öncüsü ise 1998 yılında kurulan ve Başkanlığını Hasan Akıncıoğlu'nun yaptığı Demre Turizm Yatırımcıları Birliği (DETUYAB). 


ARAZİ TESPİT EDİLDİ 

Kuruluş amaçlarının başında bölgede uluslararası bir havalimanı inşa edilmesi gelen DETUYAB, konuyla ilgili bir rapor hazırladı ve Lütfi Elvan'a teslim etti. Raporda havalimanının yapılması için yer tespiti de bulunuyor. Nisan ayında tamamlanan rapora göre Kaş-Demre karayolu üzerinde bulunan...