27 / 04 / 2024

Gazzede ev inşaası

Gazzede ev inşaası

BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'nun (UNRWA) Sözcüsü Adnan Ebu Hasene, Gazze'ye düzenlenen saldırılarda tamamen yıkılan 41 evin yeniden inşasını tamamladığı bildirildi. Hasene, 600 evin inşasının tamamlanmış olacağını söyledi.

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

Eşi istediği için dönen ev inşa etti!

Bosna Hersek’te yaşayan  Vojin Kusic isimli vatandaş,  eşi için dönen ev inşa etti. 

Taş ev inşaat maliyeti 2022!

Taş ev inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Taş ev inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Taş ev inşaat maliyeti 2022 arttı mı? İşte Taş ev inşaat maliyeti 2022...

Prefabrik ev inşa ederken ne kadar ödeme yapılır?

Artan konut fiyatlarla beraber çok sayıda kişinin tercih ettiği evlerden biri olan prefabrik evlerde ödenmesi gereken bir takım masraflar bulunuyor. Peki prefabrik ev inşa ederken ne kadar masraf ödenir. Prefabrik ev inşaatında nelere ödeme yapılır? İşte detaylar...

Ormana ev inşa edenlere önlem alınmalı!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında, ormanlara ev inşa etmenin yangınlar açısından ne kadar büyük risk yarattığını kaleme aldı. 

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

İdlib'de 450 briket ev inşa edildi!

Bağcılar Belediyesi Suriye'nin İdlib kentinde 450 briket ev inşa etti. 

Tarlada ev inşa etmek için nereden izin alınmalı?

Tarım arazi sahibi olan vatandaşlar burada ev inşa etmenin yollarını arıyor. Peki, tarlaya nasıl ev inşa edilir? Nereden izin alınmalı?  İşte detaylar...

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Ay'da ev inşa etmenin maliyeti ne kadar?

İngiltere’de bir finans kuruluşu, ilk Ay gayrimenkul rehberini yayınladı. Gayrimenkul rehberinde Ay'da ev inşa etmenin maliyeti hesaplandı. 

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Gazzede ev inşaası Haberi

Gazzede ev inşaası

BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'nun (UNRWA), İsrail'in 2014'te Gazze'ye düzenlediği saldırılarda tamamen yıkılan 41 evin yeniden inşasını tamamladığı bildirildi.


UNRWA Sözcüsü Adnan Ebu Hasene AA muhabirine yaptığı açıklamada, 41 evin inşasının tamamlandığını, ilerleyen günlerde de 600 evin inşasının tamamlanmış olacağını söyledi. Hasene ayrıca UNRWA'nın 2 bin 300 evin inşası için finansal kaynak bulduğunu ifade etti. 


Gazze'nin yeniden imarı için Batılı ve Arap ülkeler, Ekim 2014'te 5,4 milyar dolar yardımda bulunma sözü vermişti. Bu meblağın yarısına yakını imar projelerine diğer yarısı ise Filistinlilerin ihtiyaçlarına tahsis edilmişti. Filistin İskan Bakanlığı'nın verilerine göre şu ana kadar bu yardımlardan sadece yüzde 30'u ödendi. 


İsrail, 7 Temmuz 2014'te başlattığı ve 51 gün süren "Koruyucu Hat" adını verdiği saldırılarını 26 Ağustos'ta sağlanan ateşkesle sona erdirmişti. İskan Bakanlığı, BM...