01 / 05 / 2024

GBC İnşaat imzaları

GBC İnşaat imzaları

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de satışa çıkardığı arsa Yıldızlar İnşaat'ın oldu. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnş. ve Tic. A.Ş. arasında imzalar atıldı. 

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cihan İnşaat Hoşdere'de rezidans yapacak!

Hoşdere 5.Etap ihalesini kazanan Cihan İnşaat, imzalar atılır atılmaz yeni proje için çalışmalarını hızlandırdı. Hışır,” 5.Etap’a ticari üniteler ve üstünde rezidansların bulunduğu iddialı bir proje yapacağız” dedi.

Vista Hill Bodrum Evleri'nde 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

GBC İnşaat tarafından Bodrum'un Gündoğan beldesinde inşa edilen Vista Hill Bodrum Evleri'nde, fiyatlar 450 bin liradan başlıyor. Projede konutlar 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.

VistaHill Bodrum'da yaşam 2016'da başlıyor!

Bodrum Gündoğan'ın dikkat çeken projeleri arasında yer alan GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri, Haziran ayı itibariyle satışa sunuldu. Projede teslimler 2016 yazında gerçekleşecek.

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers bilgilendirme toplantısı bugün!

Fikirtepe Eğitim Mahallesi'nde anlaşma yaptığı arsa malikleriyle kalan imzaların tamamlanması ve vadettiği proje hakkında Palmadoro May İnşaat bugün Kadıköy Hilton Doubletree Otel'de bir sunum ve bilgilendirme toplantısı düzenliyor...

VistaHill Bodrum lansman fiyatlarıyla satışta!

GBC İnşaat tarafından hayata geçirilen VistaHill Bodrum Evleri, Haziran ayı itibariyle lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. VistaHill Bodrum Evleri 450.000-2.000.000 TL aralığında lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

VistaHill Bodrum Evleri geleneksel mimari ile dikkat çekiyor!

VistaHill Bodrum Evleri, geleneksel Bodrum mimarisi ile çağdaş tasarımı biraraya getiriyor. Konumu, mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratan GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri sizi konforlu ve huzurlu bir hayata davet ediyor.

GBC İnşaat konut projeleriyle büyüyecek!

20 yıllık bir süre içerisinde, OY AK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor.

GBC konut sektöründe özel projelerle büyüyecek!

OYAK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor.

GBC İnşaat imzaları Haberi

GBC İnşaat imzaları

Sütaş’ın Aksaray ve Karacabey’de yaptığı Türkiye’nin ilk biyogaz tesislerinin altında GBC İnşaat imzası bulunuyor.  


Son on yılda birçok ülkede önem kazanan yenilenebilir enerji kaynaklarından biyogaz, enerji üretiminde önemli rol oynuyor. Endüstriyel yapı, konut, sosyal tesis, sanayi sitesi, ticari yapı, hayvan çiftliği, tahıl depoları, arıtma ve geri kazanım tesisleri  gibi birçok farklı alanda Türkiye’nin önemli markalarının projelerini gerçekleştiren GBC İnşaat, Türkiye’nin ilk biyogaz tesislerini inşa ediyor.


Sektördeki deneyimiyle biyogaz tesisleri inşaatında uzman olan GBC İnşaat, SÜTAŞ, ENFAŞ A.Ş. Bursa Karacabey ve Aksaray biyogaz tesislerini tamamladı. 


Hayvan atıklarından enerji üretiliyor

GBC İnşaat tarafından,  Aksaray’da 10 bin 900 metrekare alana inşa edilen Sütaş Biyogaz Tesisi Türkiye’nin ilk ve en büyük biyogaz tesislerinden biri olma özelliğine sahip. Bursa Karacabey’de 3 bin 650 metrekare alana kurulu SÜTAŞ...