30 / 04 / 2024

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat nerede

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat nerede

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ece Ağca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakmak tarafından kuruldu.

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Efe tarafından kuruldu.

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited kuruldu!

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata tarafından kuruldu.

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Destem İnşaat Metal Plastik Temizlik Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destem İnşaat Metal Plastik Temizlik Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şahin Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Silma İnşaat Metal Orman Ürünleri Ambalaj Plastik Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Silma İnşaat Metal Orman Ürünleri Ambalaj Plastik Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Ataşehir'de Ali Turan tarafından kuruldu.

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat nerede Haberi

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat nerede

GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ece Ağca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu. 


GC Plastik Temizlik Maddeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; -Her türlü plastik ürünlerinin ham, mamul, yarı mamul maddelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  -Her türlü plastik ambalaj ürünlerinin ham, mamul, yarı mamul maddelerinin imali, satışı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. -İnşaat sanayi ve konutlarla ilgili her türlü plastikten mamul boru, doğrama, kapı, pencere, sineklik, dekorasyon ve süs eşyası, masa ve sandalye gibi malzemelerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi...