16 / 05 / 2024

Ge-Sa Proje

Ge-Sa Proje

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köksal Dölak tarafından kuruldu.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Beyzade Style Homes satışta! Yeni proje

Beyzade İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele Döngel Mahallesinde hayata geçirilen proje satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Koray GYO Sarıyer projesi geliyor! Yeni proje! 

Koray GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Maslak Mahallesi 11 ada 87 nolu parselde hayata geçirilecek proje ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte ayrıntılar...

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 232 bin ailenin evine konserve şeklinde kırmızı et gönderilecek.

Optimum Yenişehir geliyor! Yeni proje!

Optimum Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin yeni projesi Optium Yenişehir, Kurtköy'de hayata geçirilecek. Proje 202 milyon 734 milyon TL'ye mal olacak.

Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da gerçekleşti. 

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Türk Telekom emlak sektöründe dijital dönüşümün önünü açacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hepsiemlak ile hayata geçirilen proje ile emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait şahsi numaralara yönlendirilmesi sağlanacak.

Mavera Comfort satışa çıkıyor! Yeni proje!

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi olarak Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje 16 Mart'ta ön satışa çıkıyor.

Country Plus Trend'de 230 bin liraya! Yeni proje!

Country Plus Trend projesinde fiyatlar 230 bin liradan başlangıç gösteriliyor.  İzmir'de Seyrek Beldesi'nde hayata geçirilen proje FRH Yapı - Sertürk tarafından inşa ediliyor. 

Merkez Ankara'da 120 ay vade imkanı!

Merkez Ankara'da 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen proje 17 bloktan meydana geliyor. 

Ge-Sa Proje Haberi

Ge-Sa Proje


Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köksal Dölak tarafından kuruldu. 


Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. konusu:

Her türlü inşaat malzemelerinin makinalarının alımı satımı pazarlaması ithalatı ihracatını yapmak bunlarla ilgili olarakgerekli satış yerleri ve marketleri açmak işletmek kiralamak kiraya vermek devir almak ve devir etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. adres: Mimar Sinan Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Cad.No.3/1...