18 / 05 / 2024

Geberit banyo kapağı

Geberit banyo kapağı

Tasarım ve teknoloji, modern ve minimalist tarzda dizayn edilmiş Geberit Sigma60 kumanda kapağında birleşiyor

Geberit Sigma50 ile banyo mimarisine değer katın!

Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Sigma50 ile banyolarda devrim yaratıyor. Endüstriyel Tasarımcı Christoph Behling’in yeniden tasarladığı Sigma50, zarif ve pürüzsüz tasarımıyla büyük beğeni topluyor.

Geberit kumanda kapaklarıyla kusursuzluğu keşfedin!

Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor. Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Geberit, Sigma70 ve Sigma80 ile banyoları teknolojiyle buluşturuyor!

Banyonuzda fark yaratmak için sadece mobilya değiştirmek yetmez. Fonksiyonelliği ve tasarımlarıyla banyolarda fark yaratan Geberit, Sigma70 ve Sigma80 kumanda kapakları sayesinde banyoları teknoloji ile buluşturuyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit Monolith'den fonksiyonel ve modern banyolar!

Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız? Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor.

Geberit Sigma60 ile banyolara şık dokunuş!

Teknoloji ile kusursuz tasarımı bir araya getiren Geberit, Sigma60 ile banyolara değer katarak mekan algınızı değiştiriyor. Geberit Sigma60 kumanda kapağı liste fiyatı; 1.980 TL.

VitrA'dan yeni Sento asma klozet tasarımı!

VitrA, tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Slim klozet kapağı, Sento asma klozet, Select ve Sirius kumanda panelleri, ayrıcalıklı bir banyo deneyimi sunuyor.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Geberit banyo kapağı Haberi

Geberit banyo kapağı

Detay aşkı etkisiyle eşsiz ortamlar yaratan Geberit, banyonuzun atmosferindeki belirleyici tasarım gömme rezervuarlar ile uyumlu kullanabileceğiniz kumanda kapakları için farklı çözümler sunmaya devam ediyor. Duvar ile kumanda kapağını bütünleştiren yeni Sigma60 kumanda kapağı, sahip olduğu krom rengi, kolay temizlenebilme özelliği ve pürüzsüz yüzeyiyle adeta büyülüyor. Çinko döküm materyalinden yapılan Sigma60 kumanda kapağı duvar ile hemzemin görüntü oluşturarak banyolarda göz alıcı ve kusursuz bir uyum sunuyor.


Geberit kumanda kapakları, yeni tip yüzeyleri ve renkleri ile daima sınırsız banyo dizaynlarına imkan tanıyan alternatifler...