05 / 05 / 2024

Geberit burs programı

Geberit burs programı

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından ilk kez 2010 yılında, Türkiye’nin mimarlık alanındaki ilk seyahat bursu olarak verilen Arkitera Seyahat Bursu'nu alan Alihan Sağlam, müziğin, mimariyi etkileme şekillerini dört ülkede incelediği  “Come prima" başlıklı çalışmasını tamamladı...

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Öğrenciler için 10 ay burs fırsatı! 3000 TL değerinde olan bu burs programı için başvurular başladı!

Öğrencilerin eğitim hayatlarına devam ederken maddi destek arayışı içerisinde oldukları bu dönemde burs imkânları büyük bir önem taşıyor. "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" kapsamında başlatılan "Sen Geleceksin Burs Programı" bu alanda önemli bir fırsat sunuyor.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

Peş peşe açıklandı! Binlerce kişiye 1600 TL verilecek! Başvuru tarihleri ve şartları için hemen bakın!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyada öğrencilere çağrıda bulunarak burs vereceğini açıkladı. Bayraktar paylaşımında "Genç kardeşlerim, 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları Kasım'da bitiyor." İfadelerini kullandı.

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Torunlar GYO burs programıyla 7 kişiye destek verecek!

Gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Torunlar GYO, başlattığı burs programı ile bu yıl 7 kişiye destek vereceğini açıkladı. Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi'nde destek alacak 7 kişi belirlendi.

Torunlar GYO, burs programına bu yıl da devam ediyor!

İnsanı ve hayatı merkeze alan AVM, eğlence alanları, konut, ofis ve otel gibi yaşam merkezleri geliştirme konusunda Türkiye’nin en yenilikçi Torunlar GYO, sektöre nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla başlattığı burs programını bu yıl da sürdürüyor.

Piyalepaşa Gayrimenkul 20 öğrenciye eğitim destek bursu verecek!

Beyoğlu'nda, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Piyalepaşa Gayrimenkul, burs programına başvuru sürecini başlattı.

Piyalepaşa Gayrimenkul eğitim bursu verecek!

İstanbul’un en merkezi semtlerinden Beyoğlu’nda, Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Piyalepaşa Gayrimenkul, burs programına başvuru sürecini başlattı.

İdris Güllüce'nin 9 Kasım 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 8 Kasım 2014 programı yayınlandı. İdris Güllüce 9 Kasım programı kapsamında Aksaray-Yenikapı Metro Hattının Açılışı programına katılacak. İşte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin programı...

İdris Güllüce'nin 8 Kasım 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 8 Kasım 2014 programı yayınlandı. Güllüce bugün Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.İşte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin programı...

Bütün servisler kaldırılıyor! Öncelikli Dönüşüm Programı'nda kritik kararlar...

Başbakan Davutoğlu'nun bugün açıkladığı 'Öncelikli Dönüşüm Programı'nda yer alan önlemler çok tartışılacak cinsten. Personel ve öğrenci servislerinin kaldırılması kararı hayata geçerse büyükşehirlerde yaşam çok etkilenecek...

İdris Güllüce'nin 6 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 6 Kasım 2014 Perşembe programı yayınlandı. Güllüce 3. Uluslararası Balkanlar ve Göç Kongresi'ne ve ardından da Sing of The Cıty Ödül Töreni'ne katılacak.

Geberit burs programı Haberi

Geberit burs programı

Arkitera Mimarlık Merkezi, Arkitera Seyahat Bursu'nu 2019 yılında kazanan Alihan Sağlam, “Come prima / Önceki Gibi” başlıklı çalışmasını tamamladı.

Uzun yıllardır dünya üzerinde var olan müziğin, mimariyi etkileme biçimlerini dört ülkede inceleyen Sağlam, “Araştırmalarım sonucu fark ettiğim en önemli konu; dönem anlayışları. Mimariye bir anlayış yansımadan önce bunları öncelikli olarak müzikte görmeye başlıyorsunuz” diye konuştu.

2017’ yılından itibaren  Geberit sponsorluğunda  hazırlanan ve Türkiye’nin mimarlık alanındaki ilk seyahat bursu olan Arkitera Seyahat Bursu,  genç mimarlık öğrencilerinin çalışmalarını desteklemeye devam ediyor.  Bu senenin bursiyeri Alihan Sağlam ise  “Come prima / Önceki Gibi” başlıklı rotasını geçtiğimiz günlerde sonlandırdı.

Dönem anlayışları çok değişken

Sağlam, “Mimarlık ve inovasyon” temasını “Come prima / Önceki Gibi” başlıklı rotasıyla müzik ile mimarlık arasındaki ilişki üzerinden irdeleyen Sağlam, dört ülkede...