29 / 04 / 2024

Öğrenciler için 10 ay burs fırsatı! 3000 TL değerinde olan bu burs programı için başvurular başladı!

Öğrenciler için 10 ay burs fırsatı! 3000 TL değerinde olan bu burs programı için başvurular başladı!

Öğrencilerin eğitim hayatlarına devam ederken maddi destek arayışı içerisinde oldukları bu dönemde burs imkânları büyük bir önem taşıyor. "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" kapsamında başlatılan "Sen Geleceksin Burs Programı" bu alanda önemli bir fırsat sunuyor.



Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı'nın "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" altında sunduğu fırsatla 5 bin öğrenciye burs şansı sunuluyor. Bu özel program, 4 farklı destek seçeneği ile gençlerin eğitim hayatlarına katkıda bulunmayı hedefliyor. 1 Kasım'a kadar başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Burs programları kimleri kapsıyor?

Ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde öğrencilere destek olmak amacıyla dört çeşit burs programı başlatıldı. Bu programlar "Yükselen Yıldız", "Eğitmen-Mentor Burs Programı", "Eğitim Desteği" ve " Sen Geleceksin Diye Burs Programı" başlıkları altında toplanıyor.

Burs programları neleri içeriyor?

T3 Vakfı, gençleri teknolojik gelişim süreçlerine aktif bir şekilde dahil etmeyi hedefliyor. Bu kapsamda, "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı"yla öğrencilere sadece maddi destek sağlamakla kalmıyor aynı zamanda TEKNOFEST'te gönüllü görev alabilme, kamplar ve gezilere katılma, nitelikli eğitimlere erişim ve T3 Vakfı'nın çeşitli projelerinde yer alma şansı da tanıyor.

 Öğrenciler için 10 ay burs fırsatı! 3000 TL değerinde olan bu burs programı için başvurular başladı!

Her ay  3 bin TL burs desteği

"Yükselen Yıldız Burs Programı", İstanbul'daki lisans ve lisansüstü öğrencilere özel bir fırsattır. Bu program, katılımcıların bireysel, eğitimsel ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla sunduğu özel eğitimlerle öne çıkar. T3 Vakfı'nın önde gelen projelerinden biri olan TEKNOFEST'te de yer alma imkanı tanıyan bu program, seçilen 100 öğrenciye 10 aylık süre zarfında her ay 3 bin TL burs desteği sağlar. 

T3 Vakfı'nın öncülüğünde başlatılan DENEYAP Teknoloji Atölyeleri, katılımcılara belirli alanlarda uzmanlaşma fırsatı sunuyor. Bu atölyelerde öğrencilere bilgi aktarımında bulunan eğitmenlerin yanı sıra, yarışma takımlarına rehberlik eden mentorlara da yer veriliyor. "Eğitmen-Mentor Burs Programı" sayesinde, bireyler kendi yetenek ve bilgilerini en üst seviyeye taşıma şansını kazanıyor. Burs programında 720 kişiye her ay 3 bin TL ödenecek.

KYK 2023-2024 burs başvuruları başladı mı, ne zaman alınacak?

Milyonlarca öğrenciye 3 bin TL burs verilecek! Ortaokul, lise, üniversite burs başvuruları onaylanan hemen faydalanacak!

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön