01 / 05 / 2024

Milyonlarca öğrenciye 3 bin TL burs verilecek! Ortaokul, lise, üniversite burs başvuruları onaylanan hemen faydalanacak!

Milyonlarca öğrenciye 3 bin TL burs verilecek! Ortaokul, lise, üniversite burs başvuruları onaylanan hemen faydalanacak!

Okulların açılmasıyla birlikte 2023-2024 eğitim öğretin yılı başladı. Bu kapsamda milyonlarca öğrenci okullarında eğitim görmeye başladı. Okulların açılmasıyla burs veren kurumlar da merak konusu oldu.



Bu kapsamda merak edilen burslar arasında "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı"na yeni dahil olan "Sen Geleceksin Burs Programında" yer alıyor.

Söz konusu burs programı kapsamında Türkiye genelinden toplam 300 lisans öğrencisine 10 ay boyunca aylık 2 bin 500 Türk Lirası burs imkanı sağlanacak. Diğer program dahilinde ise 720 kişiye 10 ay boyunca 3 bin Türk Lirası burs desteği verilecek.

Burs arayan öğrencilere müjde olarak açıklanan burs başvuruları 1 Kasım'a kadar devam edecek.

Takvim'in haberine göre, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" kapsamında 4 farklı destek programı ile 5 bin öğrenciye burs imkanı tanıyacak. 

"Yükselen Yıldız Burs Programı", "Eğitmen-Mentor Burs Programı", "Eğitim Desteği Burs Programı" ve "Sen Geleceksin Diye Burs Programı" olmak üzere 4 farklı destek programı ile üniversite, lise ve ortaokul ve öğrencilerine burs imkanı sağlanacak.

Milyonlarca öğrenciye 3 bin TL burs verilecek! Ortaokul, lise, üniversite burs başvuruları onaylanan hemen faydalanacak!

Gençlerin teknoloji geliştirme süreçlerine katılmasını imkan tanıyan T3 Vakfı, öğrencilerin proje ve faaliyetlerini desteklediği "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile 5 bin öğrencinin TEKNOFEST'te gönüllü olarak görev alma, geziler, kamplar, özel eğitimlere katılma ve T3 Vakfı'nın çalışmalarında bulunma imkanı gibi birçok özel fırsatları da sağlıyor.

4 farklı destek programı olan burs programında İstanbul ilinde lisansüstü ve lisans öğrencilerin başvurabildiği "Yükselen Yıldız Burs Programı" ile katılımcılara sağlanan özel eğitim imkanları sayesinde akademik, kişisel ve kariyer gelişimlerine katkı sunuyor. Başta TEKNOFEST olmak üzere T3 Vakfı bünyesindeki projelerde bulunma fırsatı sağlayan 100 öğrenciye 10 ay boyunca devam edecek program kapsamında aylık 3 bin Türk Lirası burs desteği verilecek.

T3 Vakfı tarafından  DENEYAP Teknoloji Atölyeleri'nde öğrencilere eğitmenlik yapma ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkânı da sağlayan "Eğitmen-Mentor Burs Programı" ile katılımcıların yetkin oldukları alanlarda gelişmelerine katkı sunuyor.

Ülkenin 81 ilinde yer alan DENEYAP Teknoloji Atölyeleri'nde öğrencilere eğitmenlik, takımlara mentorluk yapma ve psikososyal gelişimlerini takip etme imkanı sunarak öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenen Eğitmen-Mentor Burs Programına lisans ve lisansüstü öğrenciler başvuru yapabiliyor.

Milyonlarca öğrenciye 3 bin TL burs verilecek! Ortaokul, lise, üniversite burs başvuruları onaylanan hemen faydalanacak!

T3 Vakfı'nın tüm illerdeki sorumluları ile birebirde çalışma fırsatı. Burs programı dahilinde 720 kişiye 10 ay boyunca 3 bin Türl Lirası burs desteği sağlanacak.

Ülke genelinde üniversiteli lise veya ortaokulda öğrenim gören öğrencilerin başvurabildiği "Eğitim Desteği Burs Programı" ile de 3 bin 880 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 2.000 lira burs desteği sağlanacak. İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği verilmesi ve daha fazla gencin vakıf projelerine dahil edilmesi hedeflenen programın içeriğinde akran eğitimleri, illerdeki ağların güçlendirilmesine yönelik vakıf tanıtım buluşmaları, T3 Vakfı'nın tüm illerdeki sorumluları ile birebirde çalışma fırsatı yer alıyor.

Küresel petrol talebi 2045'te günlük 116 milyon varile ulaşacak!

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

Opel Crossland'e bu ay da tek kuruş zam gelmedi! İşte Crossland Ekim 2023 fiyatları!


Geri Dön