29 / 04 / 2024

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Üniversite öğrencilerine 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek. Eğitim desteği bekleyen öğrenciler bu paraları mutlaka alın...



Üniversite öğrencilerine verilecek olan eğitim desteği ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilglere göre, Ekim ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde belediyeler de yeni duyuru metinlerini yayımlamaya devam ediyor.

Edirne Jet Haber'de yer alan habere göre, üniversitelerde yeni akademik dönemin geçtiğimiz hafta itibarıyla başlamasından sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun her ay düzenli şekilde TC kimlik numarasının son rakamına göre ödediği burs ve kredi ödemelerine ilişkin araştırmalar da hız kesmeden devam ediyor. 

Konu ile ilgli olarak verilen bilgilere göre, ilk kez üniversiteye yerleşmiş olan öğrenciler burs ve kredi başvurularına dair Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan gelecek açıklamaları dört gözle beklerken, belediyeler de eğitim desteklerine ilişkin bilgilendirme metinleri yayımlamaya devam ediyor. 

Bu çerçevede, belediyelerin eğitim desteklerinin ayrıntıları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 

Peki üniversite öğrencilerine verilecek destek ödemeleri için son başvuru tarihi ne zaman? İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 3 BİN TL VE 5 BİN TL DESTEK MÜJDESİ

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun her ay üniversite öğrencilerinin hesaplarına peş peşe yatırmış olduğu 1.250 TL tutarındaki burs ve kredi ödemelerinin dışında belediyeler de eğitim desteklerine ilişkin yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Verilen bilgilere göre, bu kapsamda, lisans öğrencilerine 5 bin Türk Lirası, önlisans öğrencilerine ise 3 bin Türk Lirası maddi eğitim desteği verileceği açıklandı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre üniversite öğrencilerinin beklediği müjdeli haber Akdeniz Belediyesi'nden geldi.

Paylaşılan bilgilere göre, söz konusu destek için başvurular 13 Ekim tarihine kadar sürecek. Söz konusu eğitim desteği ile ilgili olarak  daha detaylı bilgi almak isteyenler Akdeniz Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarını ve resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

TOKİ Ekim 2023 başvuruları resmen başladı! Sudan bile ucuza konut sahibi olmak isteyenler acil bakın!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

4A,4B, 4C, SSK, Bağkur emeklilerine maaşa ek 12 bin 500 TL müjdesi! Bu paraları sakın kaçırmayın!


Geri Dön