24 / 07 / 2024

Geberit estetik banyo

Geberit estetik banyo

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Geberit Sigma50 ile banyo mimarisine değer katın!

Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Sigma50 ile banyolarda devrim yaratıyor. Endüstriyel Tasarımcı Christoph Behling’in yeniden tasarladığı Sigma50, zarif ve pürüzsüz tasarımıyla büyük beğeni topluyor.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit Cleanline ile banyolara hijyenik dokunuş!

Geberit, hijyenik kullanımıyla fark yaratan yepyeni bir duş kanalı serisi tasarladı. Geberit’in son yeniliği CleanLine duş kanalı, modern duşlarda hijyenik çözümler arayanlar için hem çok pratik hem de çok estetik.

Orka Banyo Unıcera'da yeni tasarımlarını sundu!

Fonksiyonel ve estetik modelleri ile banyolarda konfor sunan ORKA Banyo, tasarım ve teknoloji odaklı yepyeni banyo çözümleriyle son trendleri çiziyor.

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Gentry Home ile banyoda klasik estetik!

Gentry Home ile banyoda klasik estetik. İtalyan Gentry Home firmasının vitrifiye, banyo mobilyaları, bataryalar, radyatörler, banyo aksesuarları, aynalar, aplikler gibi ürün grupları ile modern çizgileri tarihi referanslarla buluşturuyor.

Artema Banyo armatürleri yeniden dönüştürülebilir!

Artema, kalitesi ve dayanıklı ürünleri ile sektörün en güvenilir ve en çok tercih edilen markaları arasındadır. Artema banyo armatürleri de yenilenen tasarımları ile hem daha estetik hem de daha kullanışlı özelliklere sahip.

Kale Hayalimdeki Banyo ile mükemmel banyoya sahip olma fırsatı!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün öncü markası Kale, yeni hayata geçirdiği ‘ Hayalimdeki Banyo ’ uygulamasıyla; banyosunu değiştirmek isteyen katılımcılara, mükemmel bir banyoya kavuşma şansı sağlıyor.

Creavit Su Damlası Drop banyo mobilyası enerjiyi banyolara taşıyor!

“Banyo bu tarafta” sloganıyla keyif veren banyolar tasarlayan Creavit’ten yeni bir banyo mobilyası geliyor. “Su damlası” anlamına gelen Drop Banyo Mobilyası, suyun mucizevi yaşam enerjisini banyolara taşıyor.

Geberit estetik banyo Haberi

Geberit estetik banyo

Geberit, farklı banyo ve duvarlar için geliştirdiği gömme rezervuarlar ile daha fazla özgürlük ve hareket alanı sunuyor. Banyolara farklı bir değer katarak mekan algınızı değiştiren tasarımlar sunan Geberit, benzersiz tarz ve konfor sunuyor. 


50 yıllık deneyimiyle kaliteli ve çevreye duyarlı gömme rezervuarlar üreten Geberit, ürünlerinde 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor. Her bir rezervuarı teslim edilmeden önce sızdırmazlık testinden geçiren Geberit uzun ömürlü bir sistem sunuyor. 


Geberit, çift kademeli deşarj sistemi sayesinde su tasarrufu sağlayan, birçok farklı materyal ve renk alternatifi sunan kumanda kapakları sayesinde ise işlevsellik ve estetiği birlikte...