28 / 04 / 2024

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 



Kale Banyo, banyoları için akıllı ve bütünsel çözümler sunan bir şirket olarak, "Bahar Kampanyası" adı altında bir fırsat sunuyor. Bu kampanya, banyolarını değiştirmek veya yenilemek isteyenlere bir şans tanıyor. Haziran ayının sonuna kadar sürecek olan kampanya kapsamında, Kale Banyo'nun tüm satış noktalarında bulunan banyo mobilyalarında yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj hizmeti sunuluyor.

Kale Banyo, estetik tasarımları ve hayatı kolaylaştıran akıllı ve fonksiyonel çözümleri ile banyolarda bütünsel bir deneyim sağlıyor. "Bahar Kampanyası" ile birlikte, banyolarını yenilemek isteyen müşteriler için çekici bir fırsat sunuluyor. Tüm satış noktalarında bulunan Kale Banyo mobilyalarında yüzde 50 indirim avantajı ve ücretsiz montaj hizmeti sunularak, müşterilere istedikleri gibi bir banyoya sahip olma imkanı sağlanıyor.


Geri Dön