28 / 04 / 2024

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.



Havaların ısınması ve okul tatilinin yaklaşmasıyla birlikte bir yandan tatil planları yapılırken, bir yandan da evini, mutfağını veya banyosunu yenilemek isteyenler piyasa araştırmasına başladı. Bugünkü ekonomik şartlarda evin içerisinde herhangi bir tadilata kalkışmak çok kolay olmasa da bazen mobilya veya dekorasyon şirketlerinin yaptığı cazip kampanyalar tüketicilerin imdadına yetişiyor.

Banyo mobilyaları üreticisi Kale Banyo da tüketicileri cezbedecek cazip bir kampanyayı kamuoyu ile paylaştı. Şirket hem cazip oranlarda banyo mobilyalarında indirim yapıyor hem de isteyenlere ücretsiz montaj hizmeti sunuyor.

“Bahar Kampanyası” başlığı altında yeni kampanyasını yazılı bir açıklama ile duyuran şirket, banyolarını değiştirmek ve yenilemek isteyenlere cazip imkanlar sunuyor. Kampanyanın haziran ayı sonuna kadar devam edeceği belirtilirken, sözkonusu kampanya Kale Banyo’nun tüm satış noktalarında geçerli olacak. banyo aksesuarları, duş sistemleri ve rezervuarlar üretiyor.


Geri Dön