12 / 05 / 2024

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.



YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI

Kale Banyo, estetik tasarımları ile tüketicilerin beğenisini kazanırken, akıllı ve fonksiyonel çözümleri ile banyolarda bütünsel çözümler sunarak tüketicilerin hayatını kolaşlaştırıyor. Kale Banyo’un düzenlediği ve 30 Haziran’a kadar devam edecek olan “Bahar Kampanyası” kapsamında, banyo mobilyalarında yüzde 50 indirim imkanı ve ücretsiz montaj hizmeti sunulacak.

Banyolarını yenilemek veya değiştirmek isteyenler, 30 Haziran 2023 tarihine kadar herhangi bir Kale Banyo satış noktasına uğrayarak sözkonusu kampanyadan yararlanabilecek. 1 Mayıs’ta başlayan kampanyanın bu ay sonuna kadar yapılacak alışverişlerde geçerli olacağı belirtilirken, ayrıntılı bilgi almak isteyenler, şirketin internet adresinden ya da Kale Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak bu bilgilere ulaşabilecek.

Öte yandan Kale Banyo’nun Bahar Kampanyası sadece nihai tüketiciler tarafından gerçekleştirilecek perakende satışları kapsıyor. Bunun dışında yapılacak toplu alımlarda kampanyanın geçerli olmadığı kaydedildi.

Çanakkale Seramik, Türkiye'nin ilk seramik karo üreticisi. Çanakkale Seramik 1957 yılında kurulurken, yine ilk yer karosu üreticisi Kalebodur Seramik ise 1972 yılında faaliyete geçti. 2000 yılında her iki şirket Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi adı altında birleşirken, Çanakkale Çan’da 50 fabrikada üretimine devam ediyor. Konut içi ve konut dışı alanlar olmak üzere banyolar ve mutfaklar için seramik karolar, banyo dolapları,


Geri Dön