13 / 05 / 2024

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 



Eğer baharla birlikte banyonuzu yenileme veya değiştirme düşünceniz varsa, Kale'nin "Bahar Kampanyası" tam size göre. Belirtilen tarihler arasında Kale'nin satış noktalarına uğrayarak, beğendiğiniz Kale Banyo mobilyalarını yüzde 50 indirimli fiyatlarla satın alabilir ve ücretsiz montaj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu kampanya sayesinde banyonuzu istediğiniz gibi yenileyebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için, 1 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya hakkında detaylı bilgilere kale.com.tr adresinden veya 0850 800 5253 numaralı Kale Müşteri İletişim Merkezi'nden ulaşabilirsiniz. Bu kampanya yalnızca nihai tüketicilere yönelik perakende alımlarda geçerlidir ve toplu alımlar için geçerli değildir.

Kale Banyo dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!Kale Banyo dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!Kale Banyo dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Mobilya kiralama devri başladı!
iPhone 11 Babalar Günü'ne özel Vatan Bilgisayar'da!
BİM'den Xiaomi Redmi Note 11 Pro müjdesi! Yeniden stoklara geldi, fiyatını duyan şaştı kaldı!

Geri Dön