02 / 05 / 2024

Geberit garanti 2015

Geberit garanti 2015

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Termo Teknik LOGIC Kombi +3 yıl ek garanti kampanyası devam ediyor!

Premix yoğuşmalı kombi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, yoğun talep üzerine, 31 Aralık 2015’de sona eren “+3 yıl ek garanti” kampanyasını 31 Mart 2016’ya kadar uzattı.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Garanti İnvestment Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İnvestment Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Rahaf Juha, Yasser Alghamyan ve Rıad Joha tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Haziran sonuçları!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı.

Önalım hakkından feragat sözleşmesi 2015!

Kimi zaman paydaşlar kendi aralarında önalım hakkından feragat sözleşmesi imzalayarak, bir satış sırasında paydaşların ön alım haklarını kullanmayacaklarına dair bir garanti isteyebiliyor. İşte önalım hakkından feragat sözleşmesi 2015...

Geberit Türkiye 2015 yıl sonu yüzde 27 büyümeyi hedefliyor!

Geberit, sürdürülebilirlikle büyüyecek Son birkaç yılda, her yıl yüzde 35'lik bir büyüme gösteren Geberit Türkiye, 2015 yılı sonunda, geçtiğimiz yıla göre yüzde 27 büyümeyi amaçlıyor.

Garanti Oto Ekspertiz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Oto Ekspertiz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Osman Karaduman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Doğalgaz güvence bedeli 2015!

Doğalgaz güvence bedeli, İGDAŞ’ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla mekanik sayaç kullanan abonelerden doğalgaz kullanım sözleşmesinin imzalanması sırasında aldığı bedele deniyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2015 ne kadar?

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ariston Kombi Avea’lılara özel garanti kampanyası sunuyor!

2 Ocak - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında bir Ariston Kombi satış noktasından kombi satın alan tüm Avea’lılara, Avea Kış Festivali kapsamında 250 TL değerindeki 2 yıl ek garanti ücretsiz olarak sunulacak.

Garanti Mortgage’dan Oyak üyelerine özel konut kredisi!

Mortgage Uzmanı Garanti, Zafer Bayramı nedeniyle, tüm Oyak üyeleri ve eşleri için, özel koşullarla mortgage kampanyası başlatıyor

Dumankaya Garanti Kampanyası'nda yüzde 10 indirimle!

Dumankaya Garanti Modeli kapsamında konut alanlar için peşin ya da kredili tüm satışlarda yüzde 10 oranında indirim sağlanıyor

Geberit garanti 2015 Haberi

Geberit garanti 2015

GEBERIT İLE İŞLEVSELLİK VE ESTETİK BİR ARADA


 

Geberit, farklı banyo ve duvarlar için geliştirdiği gömme rezervuarlar ile daha fazla özgürlük ve hareket alanı sunuyor. Banyolara farklı bir değer katarak mekan algınızı değiştiren tasarımlar sunan Geberit, benzersiz tarz ve konfor sunuyor. 


50 yıllık deneyimiyle kaliteli ve çevreye duyarlı gömme rezervuarlar üreten Geberit, ürünlerinde 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor. Her bir rezervuarı teslim edilmeden önce sızdırmazlık testinden geçiren Geberit uzun ömürlü bir sistem sunuyor. 


Geberit, çift kademeli deşarj sistemi sayesinde su tasarrufu sağlayan, birçok farklı materyal ve renk alternatifi sunan kumanda kapakları sayesinde ise işlevsellik ve estetiği birlikte...