19 / 05 / 2024

Geberit teknoloji kapaklar

Geberit teknoloji kapaklar

Tasarım ve teknoloji, modern ve minimalist tarzda dizayn edilmiş Geberit Sigma60 kumanda kapağında birleşiyor

Geberit kumanda kapaklarıyla kusursuzluğu keşfedin!

Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor. Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.

Geberit: Küçük banyonuzun yeni ilham perisi!

Geberit, modern banyolar için yaratıcı çözümler sunuyor. Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor

Geberit, Sigma70 ve Sigma80 ile banyoları teknolojiyle buluşturuyor!

Banyonuzda fark yaratmak için sadece mobilya değiştirmek yetmez. Fonksiyonelliği ve tasarımlarıyla banyolarda fark yaratan Geberit, Sigma70 ve Sigma80 kumanda kapakları sayesinde banyoları teknoloji ile buluşturuyor.

Geberit Sigma60 ile banyolara şık dokunuş!

Teknoloji ile kusursuz tasarımı bir araya getiren Geberit, Sigma60 ile banyolara değer katarak mekan algınızı değiştiriyor. Geberit Sigma60 kumanda kapağı liste fiyatı; 1.980 TL.

Geberit DuoFresh banyolara hijyenik çözüm getiriyor!

GEBERIT, üstün teknoloji ve tasarımı harmanlayarak banyolar için yenilikçi fikirler sunuyor. Stil ve fonksiyonel tasarımları ile banyoların havasını değiştiren Geberit, DuoFresh kumanda kapağına entegre edilmiş koku giderme sistemi ile kokuları kaynağına

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları!

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları...Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve de modern alternatifler sunuyor.

Schmid Pekintaş Investments İnşaat Enerji ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Schmid Pekintaş Investments İnşaat Enerji ve Teknoloji Anonim Şirketi, C. Mathias Schmid, Özhan Olcay, Günter Bauer, Özkan Olcay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Geberit ile duşlar yeniden tanımlanıyor!

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.

Teknoloji geliştirme bölgeleri uygulamasında değişiklik!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugün 29241 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yayımlanan yönetmelik...

Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi projelerine ilişkin Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

TÜBİTAK, Samsun'a Bilim ve Teknoloji Müzesi yapacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; Arkeoloji müzemiz iyi değil. Onun projesini Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Müzesi`nin projesini de TÜBİTAK hazırlıyor. Biz inşaatı yapacağız, dedi.

Geberit teknoloji kapaklar Haberi

Geberit teknoloji kapaklar

Detay aşkı etkisiyle eşsiz ortamlar yaratan Geberit, banyonuzun atmosferindeki belirleyici tasarım gömme rezervuarlar ile uyumlu kullanabileceğiniz kumanda kapakları için farklı çözümler sunmaya devam ediyor. Duvar ile kumanda kapağını bütünleştiren yeni Sigma60 kumanda kapağı, sahip olduğu krom rengi, kolay temizlenebilme özelliği ve pürüzsüz yüzeyiyle adeta büyülüyor. Çinko döküm materyalinden yapılan Sigma60 kumanda kapağı duvar ile hemzemin görüntü oluşturarak banyolarda göz alıcı ve kusursuz bir uyum sunuyor.


Geberit kumanda kapakları, yeni tip yüzeyleri ve renkleri ile daima sınırsız banyo dizaynlarına imkan tanıyan alternatifler...