05 / 05 / 2024

Gebze 2 b arazileri satılabilir mi

Gebze 2 b arazileri satılabilir mi

Gebze Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi sakinleri ayağa kalktı. Mahalle sakinleri, çoğu 2B olan arazilerinin Gebze Belediyesi tarafından zenginlere peşkeş çekileceğini düşünüyor

Kocaeli Dilova'daki 2-B arazileri için tapular hazırlanıyor!

İmar Komisyonu üyeleri ile birlikte Vali Güzeloğlu'nu ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede var olan 2-B sorunu ile ilgili somut adımların atıldığını, bu sıkıntının mutlaka çözüme kavuşacağını dile getirdi.

İnşaat sektörü Eylül'de yüzde 2 büyüdü!

İMSAD Eylül Ayı Sektör Raporuna göre, inşaat sektöründe mevcut inşaat işleri seviyesi eylül ayında 3,7 puan düştü.Sektör 2015 yılının ikinci çeyreğinde ise yüzde 2 büyüdü.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. Bölge 596 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. Bölge 596 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet mescit ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 786 konut ihalesi bugün!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 786 konut ve 48 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 2. Bölge'de 786 konut yaptıracak!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 786 adet konut ve 48 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 7 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap'ta 563 konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap 563 konut ve 1 adet ünite merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 20 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1. ve 2. Bölge'de 826 konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1. Bölge'de 474 konut ve 1 adet anaokulu ile 2. Bölge'de 352 konut 3 adet derslikli ilköğretim okulu ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 12 Ekim ve 13 Ekim 2015 tarihinde yapılacak.

Van’da 3.2 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre, Van merkez Tuşba ilçesinde 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Mersin Körfezi'nde 5.2 büyüklüğündeki deprem

Akdeniz açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem, güney illerinde hissedildi. Birçok ilde vatandaşlar panikle sokağa çıktı. İlk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı yok.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap 2. Bölge 781 konut ihalesi bugün!

TOKİ Niğde ili Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2. Etap 2. Bölge 781 konut inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap 2. Bölge 781 konut ihalesi 13 Temmuz'da!

TOKİ Niğde ili Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2. Etap 2. Bölge 781 konut inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 13 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Antalya Kepez 2.Bölge başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya Kepez 2.Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut satışa sunuluyor.TOKİ Antalya Kepez 2. bölge başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuru dönemi!

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge'de 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuru dönemi 23 Temmuz 2015 tarihinde başlıyor ve 30 Temmuz 2015 tarihine kadar devam ediyor.

Gebze 2 b arazileri satılabilir mi Haberi

Gebze 2 b arazileri satılabilir mi

Gebze Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi'nde çoğu 2B olan araziler yaklaşık 2 yıl önce TOKİ'ye devredilmişti. Gebze Belediyesi de bu arazileri TOKl'den aldı ve bu mahallelerde planlama yaparak kat maliklerine tapularını verecek. Ancak Gebze Belediyesi'nin planlama yaptıktan sonra yaklaşık 60 bin insanın yaşadığı bu mahalleleri zenginlere peşkeş çekeceği iddia ediliyor. 

Yaşanan olayların ardından Gebze Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu, Yeşilırmak Düğün Salonu'nda bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya; Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu dönem sözcüsü Sebahattin Günel, Gebze Mimarlar Odası eski Başkanı ve Gebze Belediyesi Meclisi'nin CHP'li üyesi Salih Işık, MMO Kocaeli Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yoğungan, ÇHD üyesi Avukat Recep Dursun ile mahalle sakinleri katıldı. 


BAŞKAN SÖZ VERMİŞTİ

Mahallenin durumunun masaya yatırıldığı toplantıda ilk olarak Hürriyet Mahallesi Dernek Başkanı Yusuf Örnek söz aldı. 

Yusuf Örnek yaptığı...