06 / 05 / 2024

gebze 2b toplantı

gebze 2b toplantı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerini kapsayan 2B arazileri konusunda mahalle sakinleriyle istişare toplantısında bir araya geldi

2B arazi satışı 2022 nasıl yapılacak? 2B arazisi nasıl alınır?

Türkiye genelinde yer alan ve orman vasfını yitirmiş olan hazine arazilerine 2B arazi deniyor. Uzun zamandır beklenen 2B arazi düzenlemesi yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası 2B arazilerinin satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, 2B arazi satışı 2022 nasıl yapılac

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

Atıl 2B arazileri kente kazandırılmalı!

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu hakkında değerlendirmeler yapıldı ve öneriler sunuldu. Dr. Avni Çelik, 2B arazileri konusunda bürokrasinin hafifletilip bu alanların kent dokusuna kazandırılm

Gebze Belediyesi Şubat Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Gebze Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde yapıldı.

Ümraniyelilere 2B arazi müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kasım Ayı Meclis Toplantısında 2B Arazileri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Gebze Belediyesi Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Meclisi, gündeme ilişkin konuları konuşmak için toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı içinde bulunan Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Gebze ve Darıca kışlaları devredildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yerel Medya Bakanlarıyla Buluşuyor” toplantısında Gebze'deki kışlanın tamamı TOKİ'ye ve Darıca Askeri Kışlası'nın Büyükşehir'e devredildiğini söyledi.

Gebze Belediye Meclisi 1 Mart'ta toplanacak!

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleşti.

Gebze'de imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında mimar ve mühendis odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gebze'de imar istişare toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında mimar ve mühendis odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gebze Arapçeşme'ye bilim merkezi geliyor!

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Arapçeşme Mahellesi Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalleye kazandırılan hizmetler ve yapılacak projeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

gebze 2b toplantı Haberi

gebze 2b toplantı


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerini kapsayan 2B arazileri konusunda mahalle sakinleriyle istişare toplantısında bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ekrem Çakır, belediye meclis üyeleri, dernek yöneticileri ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda 2B arazilerinin Gebze Belediyesi’ne devrinin ardından yapılan çalışmalar ve gelinen nokta hakkında geniş kapsamlı bilgilendirmede bulunuldu.

MAĞDURİYET YAŞANMADAN

Karşılıklı istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantının ev sahipliğini yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Siz değerli mahalle sakini kardeşlerimizle 2B arazilerinin çözümüne ilişkin bilgi paylaşımının yapıldığı bir toplantıda daha bir araya geldik. Karşılıklı istişare ederek hiçbir vatandaşımız mağdur olmadan sorunun çözülmesi için gayretlerimizi sürdürüyoruz....