07 / 05 / 2024

Gebze Belediyesi alt yapı çalışmaları

Gebze Belediyesi alt yapı çalışmaları

Gebze Belediyesi, ilçedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında asfalt, yama, kaldırım ve bordür çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Gebze'de ruhsatsız 573 bina yıkılacak!

Gebze Belediyesi tarafından ilçede yer alan ruhsatsız 573 binanın yıkılması için ihale düzenleniyor. 

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Gebze Belediyesi'nden Nakliyeciler Garajı tahliye açıklaması!

Gebze Belediyesi, Nakliyeciler Garajı ile ilgili tahliye açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Gebze Belediyesi alt yapı çalışmaları Haberi

Gebze Belediyesi alt yapı çalışmaları

Gebze Belediyesi, ilçedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında asfalt, yama, kaldırım ve bordür çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, Osman Yılmaz mahallesi Süleyman Demirel Lisesi önü, Şişecam yolu, Muallimköy mahallesi ve Köşklüçeşme mahallesinde asfalt yama çalışmalarına belirlenen program dahilinde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt yama çalışmalarının yanı sıra yapımı devam eden yeni adliye binası çevresinde de kaldırım ve parke çalışması yapıyor.


Milliyet



Haber Manşet Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir yanında asfalt, yama, kaldırım ve bordür çalışmalarına ara vermeden devam ediyor


Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler Osman Yılmaz Mahallesi Süleyman Demirel Lisesi önü, Şişecam yolu, Muallimköy Mahallesi ve Köşklüçeşme...