19 / 05 / 2024

Gebze Belediyesi toplantı

Gebze Belediyesi toplantı

Gebze Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi.

Gebze Adliyesi'nin yerine katlı otopark yapılacak!

Gebze Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı kent meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Mart ayı olağan meclis toplantısında gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Gebze Belediyesi’nin 2016 bütçesi 235 milyon lira!

Gebze Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı yapıldı. Gebze Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumunda 2016 yılı tahmini gelir-gider bütçesi 235 milyon Türk Lirası olarak belirlendi.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Hünkar Çayırı'na panoramik müze yapılıyor!

Gebze Belediyesi'nce bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projede Fatih Sultan Mehmet'in otağını kurduğu alana panoramik müze kurulacak.

Gebze'de ruhsatsız 573 bina yıkılacak!

Gebze Belediyesi tarafından ilçede yer alan ruhsatsız 573 binanın yıkılması için ihale düzenleniyor. 

Gebze Belediyesi'nden Nakliyeciler Garajı tahliye açıklaması!

Gebze Belediyesi, Nakliyeciler Garajı ile ilgili tahliye açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Kocaeli'de kentsel dönüşüm için temayül yoklaması yapıldı!

Gebze Belediyesi'nce halk meclisinde vatandaşlara kentsel dönüşüm ile ilgili temayül yoklaması yapıldı.

Gebze Belediyesi'nin Kızılay'daki kiralık hizmet binası mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Kızılay Merkezinin kendi mülkiyetinde bir hizmet binası bulunurken kira ödeyerek başka bir binada hizmet vermesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gebze Belediyesi toplantı Haberi

Gebze Belediyesi toplantı


Gebze Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi.

Gebze Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında gerçekleşen yılın ilk meclisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yılın ilk meclisinin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Köşker, “Acısı ile tatlısı ile bir yılı geride bıraktık. 2016 yılında ülke olarak çok zor sınavlardan geçtik. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. 2017 yılı ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun. Allah bizlere de 2017 yılında bu mecliste hayırlı kararlar almayı nasip eylesin. 2016 yılında bu mecliste aldığımız kararlarla birçok projeye imza attık. Hepinize bu anlamda teşekkür ediyorum. 2016 yılında...