19 / 05 / 2024

gebze değerlendirme

gebze değerlendirme

Realty World ARC Gayrimenkul brokerı Bahtiyar Çivici yaptığı konuşmada; ' İdari bakımdan Kocaeli’ ye bağlı olan Gebze aslında organik olarak İstanbul’ a bağlı sayılır' dedi...

Depremle ilgili uzmanlardan ilk değerlendirme!

Merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Peki bu depremin beklenen büyük İstanbul depremi ile bağlantısı var mı? İşte uzamanlardan ilk değerlendirme....

Elbistan’ın imar planları için İtiraz Değerlendirme Komisyonu kuruldu!

Kahramanmaraş Elbistantan'ın askı sürecindeki imar planları ile ilgili olarak itirazların değerlendirilmesi için İtiraz Değerlendirme Komisyonu oluşturuldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

BM Teknoloji Bankası yarın Gebze'de açılıyor!

En Az Gelişmiş Ülkelerin (EAGÜ) teknoloji açığını kapatarak dönüşümlerini hızlandırması beklenen Teknoloji Bankasının resmi açılış töreni yarın Gebze'de gerçeklecek...

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda faiz konuşuldu!

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda, "Bankalara, ekonomimizin en önemli itici güçlerinden olan gayrimenkul sektörüne yönelik kredilerde kolaylık sağlamaları tavsiye edilmiştir" denildi...

Müteahhitlik karneleri 2018 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları 2018 belli oldu. Değerlendirme katsayıları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

Sosyal Etki Değerlendirme (SED) raporlarının kentsel dönüşümde zorunlu olması için kanun teklifi verildi. Peki, Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

Gebze'de 21.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Gebze'de yer alan sanayi imarlı arsa satışa sunuluyor. İhale 10 Nisan'da gerçekleşecek..

Eremtaş Gayrimenkul Değerlendirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eremtaş Gayrimenkul Değerlendirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 3 milyon 150 bin TL sermaye ile bugün Yasin Selami Erdoğan tarafından kuruldu. 

Gebze'de 14,3 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Kocaeli Gebze'de yer alan fabrika ve arsası T.C. Gebze 3. İcra Dairesi tarafından 14 milyon 326 bin 112 TL bedelle satışa sunuluyor. Taşınmazların ilk ihalesi 28.09.2017 tarihinde saat 14:00'da yapılacak.

Müteahhitlik karnelerinin 2017 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karnelerinin 2017 yılı değerlendirme kat sayıları açıklandı. Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı, Ankara OECD Eğitim Merkezi'nde iki günlük KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Stratejik Çevresel Değerlendirme raporu nasıl hazırlanır?

Stratejik Çevresel Değerlendirme, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğin kapsamında yer alan sektörler için gerekli oluyor. Peki, Stratejik Çevresel Değerlendirme raporu nasıl hazırlanır?

gebze değerlendirme Haberi

gebze değerlendirme

Gebze’de mevcut olan ve yeni onaylanan imar planları dahilinde sanayi ve depolamaya uygun arsa stoğuda değer kazandı. Öyle ki son altı aylık zaman diliminde mevcut arsaların metrekare fiyatları %100 artış gösterdi. Konut arsalarındaki deger artışıda bölgede kentsel dönüşüme bir an önce gidilmesi gerektiginin bir işaretidir.


Realty World ARC Gayrimenkul brokerı Bahtiyar Çivici; “ İdari bakımdan Kocaeli’ye bağlı olan Gebze aslında organik olarak İstanbul’a bağlı sayılır. Bir sanayi kenti hüviyetini taşıyan Gebze bunun avantajını kullanıyor. Bu özelliğinden dolayı da, ilçenin gayrimenkul sektöründeki payının her geçen gün artacağı yönündedir” dedi.  


Ayrıca Gebze bölgesinin ivedi ihtiyacı olan ünversite hayalide gerçek oluyor. Gebze Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulmasıyla, 1992 yılından buyana yüksek lisans eğitimi veren Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü (GYTE) tüzel kişiliği de sona...