07 / 05 / 2024

gebze dumankaya

gebze dumankaya

Dumankaya, en büyük projesini Gebze’de inşa edecek. Şenpiliç’in 142 dönümlük arazisinde 20 bin kişinin yaşayacağı dev bir şehir kuracak olan Dumankaya, milyar liralık yatırıma hazırlanıyor.

TMSF, Dumankaya'nın Gebze'deki plazasını 18.5 milyon TL'ye satıyor!

FETÖ'ye mali destek sağladığı gerekçesiyle TMSF''ye devredilen Dumankaya Şirketler Topluluğu'nun Gebze'de bulunan plazası satışa çıkarıldı. 6 katlı plaza 18 milyon 500 bin TL'ye satılacak.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Dumankaya, Gebze ve Fikirtepe’de toplam 1.2 milyar TL'lik yatırıma hazırlanıyor!

Bu projelerde yaklaşık 5 bin konut yer alacak. Gebze’deki 4 bin konutluk proje, şirketin bugüne kadarki en büyük yatırımı olacak.

Dumankaya Fikirtepe ve Gebze projeleri yeni yılda satışta!

Dumankaya İnşaat, 2016 yılı içerisinde Fikirtepe projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Gebze'deki projeyi ise 2016'nın son çeyreğine hazırlayan Dumankaya, her iki projenin de çalışmalarına devam ediyor...

Kocaeli Dumankaya Çayırova ön talep formu!

Kocaeli Gebze'de hayata geçecek Çayırova projesi 142 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Kocaeli Dumankaya Çayırova projesi için ön talep formu toplanıyor...

Kocaeli Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya İnşaat Kocaeli Gebze'de 20 bin kişilik konut projesini hayata geçiriyor. Dumankaya Çayırova projesi 4 bin 500 konutla Dumankaya'nın en büyük projeleri arasında yer alacak.

Dumankaya Çayırova Gebze satılık!

Dumankaya Çayırova Konutları 142 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Projede yer alan konutların stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar şekillenmesi planlanıyor. Dumankaya Çayırova Gebze satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Çayırova projesi 4 bin 500 aileyi ev sahibi yapacak!

Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Gebze’nin Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak dev bir projeyi hayata geçiriyor.

Dumankaya Çayırova'da 4 bin 500 satılık konut!

Dumankaya İnşaat, Çayırova Konutları ile Türkiye'nin büyük projeleri arasına girmeye hazırlanıyor. Proje dahilinde Gebze'de 20 bin kişilik 4 bin 500 satılık konut inşa edilecek.

Gebze Dumankaya Çayırova ulaşım krokisi!

Dumankaya İnşaat'ın dev projesi Çayırova Dumankaya Gebze'de hayata geçiyor. 1 milyar TL yatırım bedeline sahip proje 4 bin 500 konuttan meydana gelecek. Projenin krokisi haberimizde yer alıyor...

Dumankaya Çayırova daire satışları!

Dumankaya İnşaat Gebze'de hayata geçireceği Çayırova projesiyle Türkiye'nin dev projelerinden birine imza atacak. 1 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçecek olan proje 3 etaptan oluşacak.

Çayırova Dumankaya ön talep formu!

Gebze Çayırova'da hayata geçmeye hazırlanan Dumankaya Çayırova projesi için Dumankaya İnşaat 4 bin 500 konut inşa edecek. Projedeki daireler için ön talep formu haberimizde yer alıyor...

Çayırova Dumankaya projesi satılık daire!

Dumankaya İstanbul dışındaki ilk projesi Dumankaya Çayırova dev yatırımlardan birine imza atıyor. Çayırova projesi 1 milyar TL yatırım bedeliyle Gebze'de hayata geçiyor.

gebze dumankaya Haberi

gebze dumankaya

Dumankaya, tarihinin en büyük projesini inşa etmeye hazırlanıyor. Gebze Çayırova’da Şenpiliç’e ait 142 dönümlük arazi için önceki gün anlaşma imzalayan Dumankaya, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı dev bir şehir inşa edecek. Toplam 4 bin 500 konuttan oluşacak projenin yatırım değerinin 1 milyar liraya ulaşması bekleniyor. 

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Gebze Çayırova’da, Haşim Gürdamar’ın sahibi olduğu Şenpiliç’e ait arazide hasılat paylaşımı proje gerçekleştirmek için önceki gün imza attıklarını açıkladı. 8 yıldır araziyle ilgilendiklerini kaydeden Dumankaya, “Bizi en çok cezbeden projenin boyutu oldu. Dumankaya tarihinin en büyük projesini inşa etmeye hazırlanıyoruz. Proje, Türkiye’de inşa edilen dev projelerin arasında ilk 10’a girmeye aday” diye konuştu.


Mart ayına yetişecek


 Dumankaya’nın verdiği bilgiye göre, arazinin büyüklüğü 142 dönüm. Proje kapsamında 4 bin 500 konut inşa...