03 / 05 / 2024

gebze istasyon bilim ve sana merkezi ne zaman açılacak

gebze istasyon bilim ve sana merkezi ne zaman açılacak

Gebze Belediyesi’ nin önemli yatırımları arasında yer alan İstasyon Mahallesi Bilim Sanat Merkezi’nin temeli protokol ve bölge sakinlerinin katılımıyla atıldı. Bilim merkezinin hızla tamamlanması hedefleniyor...

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gebze-Darıca Metro Hattı yaklaşık 15,6 kilometre uzunluğunda çift hat sistem olmak üzere, 12 istasyon, bir depo sahasından oluşuyor" dedi ve hattın 2023'te açılmasının planlandığını belirtti.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Gebze Arapçeşme'ye bilim merkezi geliyor!

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Arapçeşme Mahellesi Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalleye kazandırılan hizmetler ve yapılacak projeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Gebze Bilişim Vadisi için çalışmalar sürüyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Gebze'de bir Bilişim Vadisi kurmak için çalışmalar sürüyor. Bilişim Vadisinde dünyaca ünlü firmalar, yerli ve yabancı dev şirketler yer alacak." dedi.

Gebze Plastikçiler OSB'nin yeni yönetim binası açıldı!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Gebze Organize Sanayi Bölgesi imar planı kesinleşti!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Tembelova Alanı Revizyon İmar Planları, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 30 Aralık 015 tarihinde onaylanarak askıya çıkarılmıştı.

Gebze'de askeri kışla arazisi TOKİ'ye devredildi!

Gebze'deki 640 dönümlük askeri kışla arazisinin tamamının TOKİ'ye devredildiği ortaya çıktı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bölgede 350 dönümlük kışla park yapılacağını açıklamıştı.

Gebze'deki 2B arazi sorunu çözüme kavuşuyor!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile birlikte Yavuz Selim mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Bakan Fikri Işık: Gebze'deki taş ocakları parka dönüşecek!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze Belediyesi'nin kentin dinamiklerine verdiği kahvaltıda konuştu. Işık taş ocaklarının ruhsatının uzatılmadığını ve bu alanların parka dönüşeceğini söyledi.

Şişecam 40 milyon TL'ye Gebze'de bilim ve teknoloji merkezi kurdu!

Şişecam Topluluğu, 40 milyon TL’lik yatırımla Gebze - Çayırova’da kurduğu Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi, rakiplerin ve cam sektörü araştırmacılarının büyük ilgisini çekti..

Gebze Bilim ve Sanat Merkezi yapım işi ihalesi 4 Mart'ta!

Gebze Bilim ve Sanat Merkezi yapım işi Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Mart 2015 tarihinde ihaleye çıkarılıyor. Söz konusu iş 200 günde tamamlanacak.

Gebze Bilişim Vadisi'nin inşaatı başladı!

Gebze'de yapımı devam eden Bilişim Vadisinde incelemede bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Türkiye'nin bu proje ile bilgi ve iletişim teknolojileri alanında önemli sıçrama hedeflediğini söyledi

Fikri Işık: Gebze-Bursa yarım saat olacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "İzmit Körfez Geçiş Köprüsü bütün hızıyla ilerliyor. 2015'in Aralık ayında artık Bursa'ya Gebze'den yarım saatte ulaşacağız" dedi...

gebze istasyon bilim ve sana merkezi ne zaman açılacak Haberi

gebze istasyon bilim ve sana merkezi ne zaman açılacak


Gebze Belediyesi’nin önemli yatırımları arasında yer alan İstasyon Mahallesi Bilim Sanat Merkezi’nin temeli protokol ve bölge sakinlerinin katılımıyla atıldı.


Ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra törene AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Tören öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün beş yıl önceki Gebze ile bugünkü Gebze arasında çok büyük fark var. Gebze değişiyor, Gebze gelişiyor sloganıyla başlattığımız değişim hamlesi semerelerini vermeye başladı ve Gebze’de gerçekten kısa süre içinde büyük bir değişim yaşandı” dedi.


Başkan Köşker’in ardından törene katılan konuklara hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gebze’nin dünü ile bugünü arasında büyük farklar var. Yapılan yatırımlar ve hizmetlerle...