29 / 04 / 2024

Gebze kent misafirhanesi

Gebze kent misafirhanesi

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze'ye kent misafirhanesi inşa edeceklerini söyledi.

Gebze Özbekistan’a ikinci OSB’yi kuracak!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB), OSB yatırımlarını hızlandırdı. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 5 milyon metrekare alana sanayi bölgesi kuran GOSB, 150 milyon dolara mal olacak yatırımın ilk etabı tamamladı.

Gebze'ye kent misafirhanesi inşa edilecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze'ye kent misafirhanesi inşa edeceklerini söyledi.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Gebze'de 21.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Belediyesi, M.Paşa (Y.Kent) Mahallesi'ndeki ticari imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Gebze Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde yapıldı.

Gebze Belediyesi'nden 21.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Belediyesi, M.Paşa (Y.Kent) mahallesinde yer alan müstakil parseli ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Gebze Belediyesi Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Meclisi, gündeme ilişkin konuları konuşmak için toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı içinde bulunan Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Gebze Belediye Meclisi 1 Mart'ta toplanacak!

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleşti.

Gebze’de yılın ilk meclisi toplandı!

Gebze Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi.

Adnan Köşker Gebze kent çalışmalarını inceledi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceledi.

Gebze Belediye Meclisi toplandı!

Gebze Belediyesi Ekim ayı olağan meclisinin birinci oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlığında gerçekleşti.

Gebze Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Gebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı kent meydanında bulunan meclis salonunda önceki gün yapıldı.

Gebze Kent Meydanı'nın ismi değişti!

Gebze Kent Meydanı'nın adı Gebze Belediyesi ağustos ayı meclisinde alınan oy birliği kararıyla ‘15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ olarak değiştirildi.

Gebze kent misafirhanesi Haberi

Gebze kent misafirhanesi

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül ve yönetimini makamında ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, insanımızın olduğu her yere ulaşmak için kentin tamamında yoğun bir çalışma temposuyla çalıştıklarını belirten Başkan Büyükakın, “Hayata tutunmakta güçlük çeken, barınma ve gıda ihtiyacını karşılayamayan, sıcak bir aşa, sıcak bir yuvaya, yumuşak bir yastığa hasret kalan kardeşlerimiz için, Gebze ilçemizde kent misafirhanemizi kurarak insanlığa Gebze’den değer katacağız” şeklinde konuştu.

ŞEHİR HAYATINA AKTİF VE SAĞLIKLI KATILIM 


İyilik Kervanı yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunan  Başkan Büyükakın, daha sağlıklı, daha mutlu bir şehir için Kocaeli’ne hareket katmak istediklerini ve bunu da sivil toplum kuruluşlarıyla hayata geçirmek için çalıştıklarını belirtti. Gebze’nin, Türkiye’nin en fazla kalkınmış üç büyük...