10 / 05 / 2024

Gebze Mevlana Modern Kapalı Pazarı

Gebze Mevlana Modern Kapalı Pazarı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bugün Mevlana Modern Kapalı Pazarı’n çalışmalarına start verdi. Köşker, Mevlana Modern Kapalı Pazar yeri projesini, tamamlanma hedefi olan 2018 yılından önce 2017 yılında bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Gebze kapalı pazarlarındaki 19 dükkan kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi’ne ait Adem Yavuz ve Mevlana mahallelerinde yer alan kapalı pazar yerleri içindeki dükkanlar ile kiraya veriliyor.

Gebze'ye yeni sporcu tesisi geliyor!

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Gebze'ye modern spor tesisi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'ye modern bir spor tesisi kazandırıyor.

Gebze'ye modern sporcu eğitim tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de sporcu eğitim merkezi inşa edecek. Gebze'ye yapılacak olan modern sporcu eğitim tesisi için ihale gerçekleştirildi. 

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Gebze’de 2017 proje yılı olacak!

Gebze’yi modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2017 yılının Gebze için proje yılı olacağını söyledi.

Gebze Mevlana Kapalı Pazar Yeri 2017'de tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz günlerde temeli atılan Mevlana Kapalı Pazar yerinde ve Pelitli Mezarlığında incelemelerde bulundu.

Gebze ve Çayırova'nın bağlantı yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Çayırova’nın bağlantısını oluşturan Bosna Caddesi’ni daha modern hale getiriyor. Belediye bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapacak.

Gebze Mevlana Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan Mevlana Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “ 2017 yılında Mevlana Kapalı Pazar yerini hizmeti açmayı ve Cuma pazarını buraya taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri’nde ilk kazma vuruldu!

Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri’nde ilk kazma vuruldu. Mevlana Modern Kapalı Pazaryeri projesinin 2017 yılında hizmete açması hedefleniyor.

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı'nda çalışmaların startı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından verildi. Projenin 2018'den önce tamamlanması hedefleniyor.

Gebze Mevlana Modern Kapalı Pazarı’na start verildi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bugün Mevlana Modern Kapalı Pazarı’n çalışmalarına start verdi. Köşker, Mevlana Modern Kapalı Pazar yeri projesini, tamamlanma hedefi olan 2018 yılından önce 2017 yılında bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Gebze Mevlana Modern Kapalı Pazarı Haberi

Gebze Mevlana Modern Kapalı Pazarı

Gebze Belediyesi eski fen işleri şantiye alanında inşa edilecek olan Mevlana Modern Kapalı Pazarı projesi alan çalışmasının startını veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, ilgi birim müdürleri, yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

HIZLA TAMAMLANACAK


Projenin son detaylarına ilişkin de bilgi alan Köşker yaptığı açıklamada, “İhale aşamasının ardından hafriyat çalışmalarının başladığı, ilk kazmanın vurulduğu Mevlana Modern Kapalı Pazar yeri projesini, tamamlanma hedefi olan 2018 yılından önce 2017 yılında bitirmeyi ve hemşerilerimizin hizmetine sunmayı arzuluyoruz. İş ve çalışma programımızı buna göre yaptık.

MERKEZİ KONUMDA


Burası tamamlandığında Şehit Numan Dede Caddesi’nde kurulan ve Cuma Pazarı olarak da bilinen pazarımızı buraya taşıyacağız. Esnaflarımızın ve o bölgede ikamet eden hemşerilerimizin var olan mağduriyetlerini giderme noktasında Mevlana Modern Kapalı Pazarı projemizi tamamlayarak mağduriyetleri ortadan...