16 / 05 / 2024

Gebze park

Gebze park

Koceli Büyükşehir Belediyesi kalabalık nüfus barındıran Gebze ’ye nefes aldıracak dev bir park kazandırıyor. Binlerce ton toprakla doldurularak zemini düzleştirilen vadi rekreasyon alanı olarak düzenlenecek.

Macera Parkı Gebze'yi cazibe merkezi yapacak!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’a yapımı son aşamasına gelen Macera Aksiyon Parkı’ndaki çalışmalarda incelemede bulundu.

Gebze Macera ve Aksiyon Parkı'nda sona gelindi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, son aşamasına gelinen Macera ve Aksiyon Parkı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yapımı tamamlanan dağ kızağının ilk test sürüşünü yaptı.

Gebze Macera ve Aksiyon Parkı'nda son aşamaya gelindi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’ı cazibe merkezi haline getirecek olan ve yapımı son aşamaya gelen “Macera ve Aksiyon Parkı'nı inceledi.

Gebze Macera Parkı'nda son durum!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli projelerinin başında gelen ve çalışmaların hız kesmeden sürdüğü Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda; 510 metre uzunluğundaki dağ kızağı parkurunda rayların montajı işlemlerine başlandı

Adnan Köşker Gebze kent çalışmalarını inceledi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceledi.

Gebze Macera Parkı'na tam not!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Eskihisar’daki Macera ve Aksiyon Parkı projesinde incelemelerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ‘macera’ya tam not verdi

Gebze, Eskihisar Macera Parkı'yla cazibe merkezi olacak!

Dağ kızağı ön hazırlık çalışmalarının tamamlandığı Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Macera Aksiyon Parkı Eskihisar’ı bir cazibe merkezi haline getirecek." dedi

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Gebze Belediyesi'nden yeni oyun parkları!

Gebze Belediyesi ilçe genelinde park ve bahçelere her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Gebze’nin tüm mahallelerinde uygun alan ve parsellerinde yeni park inşa çalışmalarının sürdürüleceğini bildirdi.

Gebze 115. Topçu Alayı'na kent parkı yapılmalı!

Kocaeli 115. Topçu Alayı'nın TOKİ'ye devredilmesini eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, yer, gök her tarafın dağ, taş ev ve bina olduğunu ifade etti.

Kocaeli Eskihisar Macera Parkı çalışmalarında son durum!

Çalışmaların hızla devam ettiği Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı Projesi’nde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, projenin Ramazan bayramla birlikte hizmete açmak istediklerini söyledi.

Gebze'de askeri kışla arazisi TOKİ'ye devredildi!

Gebze'deki 640 dönümlük askeri kışla arazisinin tamamının TOKİ'ye devredildiği ortaya çıktı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bölgede 350 dönümlük kışla park yapılacağını açıklamıştı.

Gebze'de ada bazlı kentsel dönüşüm hayata geçmeli!

Kentimizin batı bölgesinde faaliyet gösteren önemli iş adamlarından Nasrettin Bavaş, Gebze’de ada bazlı kentsel dönüşüm uygulanırsa yol ve park sorunları da ortadan kalkar ve Gebze yaşanabilir bir yer olur." dedi.

Gebze park Haberi

Gebze park



Kentteki atıl alanları rehabilite ederek park haline getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu alanları halkın hizmetine sunuyor. Gebze Tatlıkuyu Vadisi’ni yoğun çalışmalar sonucu düzenleyen Büyükşehir Belediyesi kalabalık nüfus barındıran Gebze’ye nefes aldıracak dev bir park kazandırıyor. Binlerce ton toprakla doldurularak zemini düzleştirilen vadi rekreasyon alanı olarak düzenlenecek.




300 BİN METREKARE ALAN


TÜBİTAK ve D-130 arasında bulunan 300 bin metrekarelik vadi Gebze’nin Sekapark’ı olacak. Vadinin bir ucu Ahmet Pembegüllü Caddesi’ne diğer ucu da Eskihisar Feribot Yolu’na uzanıyor. Gebze’nin güneyinde yer alan vadiye yeni yapılan Dr. Zeki Acar Caddesi üzerinden ulaşılabiliyor.


ENGELLİ OYUN GRUBU VE SPOR ALETLERİ


Dev parkta 1 adet futbol sahası, 1 adet basketbol sahası, 1 adet de tenis kortu yapılacak. Parkta yürüyüş yolları yaş gruplarına göre çocuk oyun alanları bulunacak. Parka ayrıca engelli...