01 / 05 / 2024

Gebze Belediyesi'nden yeni oyun parkları!

Gebze Belediyesi'nden yeni oyun parkları!

Gebze Belediyesi ilçe genelinde park ve bahçelere her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Gebze’nin tüm mahallelerinde uygun alan ve parsellerinde yeni park inşa çalışmalarının sürdürüleceğini bildirdi.



Gebzeli çocukların güven içerisinde boş zamanlarını eğlenerek ve oynayarak geçirebilmeleri için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda oyun parklarına yenileri ekleniyor



Gebze Belediyesi ilçe genelinde park ve bahçelere her geçen gün yenilerini ekliyor. Gebzeli çocukların güven içerisinde boş zamanlarını eğlenerek ve oynayarak geçirebilmeleri için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda oyun parklarına yenileri ekleniyor. Yavuz Selim Mahallesi 432 Sokak sakinlerinden gelen park talebini değerlendiren park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler, uygun parsele oyun parkını kısa bir sürede kurdu. Parkta bulunan oyun gruplarını eğlenceli zamanları için kullanan sokak sakini çocuklar, 432 sokaktaki parkın müdavimi oldu. Eskiyen parklarda da bakım ve yenileme çalışması yapan Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Gebze’nin tüm mahallelerinde uygun alan ve parsellerinde yeni park inşa çalışmalarının sürdürüleceğini bildirdi. 




Manşet Kocaeli


Geri Dön