05 / 05 / 2024

Gebze Roz Otel ne zaman açılıyor

Gebze Roz Otel ne zaman açılıyor

Gebze Eskihisar'da mutfağından resepsiyonuna kadar müşteri memnuniyetini hedef alan Roz Otel ve Restoran bugün günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Gebze Center AVM'nin değeri belli oldu!

Doğuş GYO Gebze Center AVM, Otel ve ek binalarının toplam değeri 719 milyon 869 bin 794 TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri 849 milyon 446 bin 357 TL olarak açıklandı. 

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

Gebze Center AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Life Port Hotel icradan satılıyor!

Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı. Gebze 1.İcra Müdürlüğü tarafından otel 61 milyon 452 bin 476 TL'ye satılıyor. 

Gebze Center AVM'nin satışı iptal edildi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, otel ve ek binalar ile arsanın Hüsnü Özyeğin'in sahibi olduğu Seyir Gayrimenkul Yatırım'a satışının iptal edildiğini açıkladı.

Gebze Center AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM, otel ve ek binalara 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Life Port Hotel icradan satılıyor!

Gebze Çiçeklidere Mahallesi'nde bulunan Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı. 4 yıldızlı otel için 61 milyon 452 bin TL isteniyor.

Gebze Center AVM'nin satış sözleşmesi değiştirildi mi?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar ile 1 adet arsanın satış sözleşmesi hakkında açıklama yaptı...

Gebze Center AVM'nin satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM ve Otel binasını KDV hariç 102 milyon 500 bin Euro peşin bedelle  Seyir Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye satmıştı...

Gebze Center AVM'nin satışı onaylandı!

Doğuş Holding'in 102.5 milyon euro karşılığında satışı için Seyir Gayrimenkul Yatırım AŞ ile anlaştığı Gebze Center Alışveriş Merkezi, otel binası ve ticari alanlarının satış işlemi onaylandı. 

Gebze Center AVM 2017 değerleme raporu!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Gebze Center AVM, otel ve ek binalara ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

Gebze Center AVM'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar Projesine" ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Gebze Roz Otel ne zaman açılıyor Haberi

Gebze Roz Otel ne zaman açılıyor

Roz Otel ve Restoran 12 kişilik alanlarında uzman bir ekiple yeni bir hizmet anlayışı ile; kapılarını açıyor. Gebze'de faaliyete geçecek oları Roz Otel ve Restoran basın mensuplarına kapılarını açarak hizmet anlayışları ve otelin sunacağı olanaklar tanıttı. 28 Kasım Cumartesi günü resmi açılışının yapacağı Roz Otel ve Restoran yöneticileri Roz Grup Yönetim Kurulu Üyesi Songül Özgören, işletme Müdürü Özkan Barış, Roz Grup Turizm Danışmanı Cengiz Demirkaya basın mensuplarını Roz Otel ve Restoran önceki akşam ağırladılar. İnşaat sektöründe varlığını gösteren Roz Grup, Roz Otel ve Restoranla turizm sektörüne de el attı. Gebze'nin tarihi ve doğal güzelliklerinin merkezi olan Eskihisar'da 2 milyon liralık yapüan bu yatırımla turizme katkı sağlamayı hedefleyen grup adına konuşan Finans Danışmanı Şafak Yıldız, " Biz burada yenüenen hizmet...