06 / 05 / 2024

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkım

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için ihaleye çıktı. İhaleye 8 katılımcı teklif verdi.

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Gebze'ye millet bahçesi müjdesi!

Fatih Sultan Mehmet'in  Avrupa seferi öncesi otağını kurduğu Gebze’deki Hünkâr Çayırı’na,  millet bahçesi inşası için çalışmalar başladı.

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

Kocaeli Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 21,4 milyon TL'ye!

Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli Gebze Sultan Orhan Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 402 bin TL bedelle satışa sunuyor.  Arsanın ihalesi 10 Temmuz'da yapılacak. 

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı geliyor!

Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Köprüsü yüksek hızlı tren hattı projesi için düğmeye basıldı. 4 milyar 853 milyon 700 bin TL yatırımla hayata geçirilecek proje hattı 56 bin metre uzunluğunda olacak..

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için ihaleye çıktı. İhaleye 8 katılımcı teklif verdi.

Sultan Ofis Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Ofis Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Akgeedik ve Rasool Jalal Rasool Rasool ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Kozyatağı, İnönü Caddesi, Turaboğlu Sokak'ta kuruldu.

İnşaat mühendisleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde!

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi.

Gebze ve Körfez’de yeni hafriyat alanları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Taşocakları Mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yeni hafriyat alanları açıldı...

Gebze Güzeller, Sultan Orhan ve Kirazpınar imar planı askıya çıktı!

Gebze Güzeller, Sultan Orhan ve Kirazpınar'da 4 milyon 383 bin metrekare alanı kapsayan gecekondu önleme bölgesinin imar planına yapılan itirazlar sonucundai 3 paftada tekrar hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Sultan Orhanspor tesisleri törenle açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Açılışta Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Açılışta Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

Kayseri Sultan Sazlığı Milli Parkı'na Kuş Müzesi açıldı!

Çok sayıda kuş türünü barındıran ve Türkiye'de flamingoların kuluçkaya yattıkları önemli sulak alanlardan Sultan Sazlığı Milli Parkı'na Kuş Müzesi açıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün konu ile ilgili açıklama yaptı.

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkım Haberi

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkım


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Encümen İhale Salonu’nda gerçekleştirildi. İşyerlerinin satışının yapıldığı ihalede ayrıca Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için de ihaleye çıkıldı.


SULTAN ORHAN KIŞLASI İÇİN KAPALI İHALE


Encümen toplantısında Gebze ilçesinde bulunan Sultan Orhan Kışlası içerisindeki yapı elemanlarının yıkımı, enkazın taşınması ve alanda bulunan muhtelif malzemeler için kapalı zarf usulü ihale gerçekleştirildi. İhaleye 8 katılımcı teklif verirken en yüksek teklif veren 3 firma bir kez daha kapalı zarf usulü tekliflerini sundu. İlk üçe kalan teklifler sırasıyla Levent Demirtaş tarafından 601 bin 080 TL + KDV ve Ünal Civak 601 bin 120 TL + KDV bedel ve Muhlis Ateş tarafından 1 milyon 001 bin 158 TL ile verildi. İlk üçe...