09 / 05 / 2024

gebze taş ocakları kalkacak

gebze taş ocakları kalkacak

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze Belediyesi'nin kentin dinamiklerine verdiği kahvaltıda konuştu. Işık taş ocaklarının ruhsatının uzatılmadığını ve bu alanların parka dönüşeceğini söyledi.

Gebze'deki taş ocakları kalkıyor!

Gebze'de vatandaşlarla bir araya gelen bakan Fikri Işık, ilçedeki taş ocaklarının kalkacağını, ruhsatların da yenilenmeyeceğini açıkladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze'yi 4 yıl içerisinde marka bir şehir yapacaklarını söyledi.

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap cadde dükkanları 36.3 milyon TL'ye satışta!

Gebze Emlak Konutları 3.Etap'ta 35 adet ticari ünite, 36 milyon 325 bin TL muhammen bedel üzerinden 27 Aralık 2019 tarihinde satışa sunulacak. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap cadde dükkanları 27 Aralık'ta satışta!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yer alan 35 adet cadde dükkanı 27 Aralık'ta açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Dükkan fiyatları 469 bin TL'den başlıyor...

Gebze Emlak Konutları'nda 1.750 TL taksitle 2+1!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projeden 1.750 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Gebze Özbekistan’a ikinci OSB’yi kuracak!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB), OSB yatırımlarını hızlandırdı. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 5 milyon metrekare alana sanayi bölgesi kuran GOSB, 150 milyon dolara mal olacak yatırımın ilk etabı tamamladı.

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Gebze-Darıca metro hattıyla ilgili 10 soru!

Gebze-Darıca metro hattı projesi ihale süreci ve tamamlanacağı tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca metro hattı projesi mecliste!

Gebze-Darıca metro hattı projesinin maliyetinin gözden geçirilmesine ve Bakanlığın 2019 yılı için belediyeler yerine üstlendiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta 295 bin TL'ye 2+1 daire!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta 295 bin TL'ye 2+1 daire satışları devam ediyor. Proje 1.955 adet konut ile 97 adet ofisten oluşuyor...

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı seferlerine başlanıldı. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı. 

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı açıldı!

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu hat, saatte tek yönde 75 bin, gündeyse 1 milyon 700 bin yolcu taşıyacak'' dedi.

gebze taş ocakları kalkacak Haberi

gebze taş ocakları kalkacak

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze'nin bilim ve teknoloji merkezi olarak anılacağını söyledi. Gebze Belediyesi'nin kenlin dinamiklerine yönelik olarak Kent Meydanı'nda düzenlediği kahvaltılı toplantıda konuşan Bakan Işık. Gebze'ye dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Işık konuşmasına evlerinde daha mükellef bir kahvaltı edebilme olanağı varken belediyenin düzenlediği kahvaltıya katılan tüm konuklara teşekkür ederek başlayıp, "Sizlerle bir arada olmak enerjimize enerji katıyor" dedi. Türkiye'nin geride kalan 12 yılda. 12 yıl öncesiyle kıyaslanmayacak derecede geliştiğini kaydeden Işık, IMF'den para dilenen bir ülkeden IMF'e borç para veren bir ülke haline geldiğimizi, sağlıktaki dönüşümün ABD tarafından incelendiğim, dünyada pek çok üniversite tarafından konu edildiğini söyledi. 


BİLİŞİM VADİSİ'NE MAYIS AYINDA İNŞAATLAR BAŞLIYOR 


Eğitimde de önemli mesafeler alındığını belirtip Gebze hedeflerinin sınıf başına düşen öğrenci sayısını 30'un altma...