06 / 05 / 2024

gebze tesis

gebze tesis

Türkiye sanayisinin yaklaşık yüzde 10'unun faaliyet gösterdiği Gebze, ekonomik başarıların yanı sıra bilim ve teknoloji alanında önemli bir merkez olma yolunda ilerliyor. Gebze, ülkeye sağladığı katma değeri de artırıyor...

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze'ye yeni sporcu tesisi geliyor!

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Gebze'ye iki yeni spor tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de iki tesis birden hayata geçiriyor.

Gebze'ye yeni spor tesisi!

Kocaeli'deki Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Gebze'ye yeni bir tesis inşa edildi.

Gebze'ye 4 katlı yeni spor tesisi geliyor!

Gebzespor’da mevcut binanın yerine yapılması planlanan 4 katlı tesis projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onay gördü. Şimdi gözler Gebze Belediyesi’nde. Mevcut tesislerin yıkım işlemine yakında başlanacak.

Fenerbahçe'den Gebze'ye dev tesis!

Pendik Projesi'ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze'de, Mahchester City'nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Fenerbahçe'den Gebze'ye Mahchester City modelinde tesis!

Pendik Projesi’ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze’de, Mahchester City’nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Gebze'de 2 havuzlu dev olimpik tesis inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Havuz toplam kapalı 11 bin 850 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor...

Çelik devi Voestalpine, Gebze'de tesis kuruyor!

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor. Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek.

Avrupalı çelik devi Voestalpine, Gebze'de tesis kuruyor!

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor. Avusturyalı çelik devi tarafından, Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek...

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatına devam ediyor. Tesisin en kısa zamanda gençlere kazandırılması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tesis tamamlandığında geleceğin altın kulaçlarına armağan edilecek.

gebze tesis Haberi

gebze tesis
Türkiye sanayisinin yaklaşık yüzde 10'unun faaliyet gösterdiği Gebze, ekonomik başarıların yanı sıra bilim ve teknoloji alanında önemli bir merkez olma yolunda ilerliyor. ABD'deki Silikon Vadisi'nin bir benzerinin Muallimköy'de kurulması planlanırken, tesisle birlikte teknoloji ve sanayinin bütünleşmesi hedefleniyor. Gebze Bölge Temsilcisi Geçimini 1960'lı yıllara kadar tarıma dayalı ekonomiyle karşılayan Gebze, günümüzde önemli bir sanayi bölgesi haline gelmiş durumda. 700 bine ulasan nüfusu, coğrafi konumu, sınırlan içinde yer alan organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren 500 firması, serbest bölgeleri, teknoparklan ve limanlan ile Gebze, her geçen yıl artan ivme ile ülkeye sağladığı katma değeri de artırıyor.
Türkiye sanayisinin yaklaşık yüzde 10'unun faaliyet gösterdiği Gebze, bünyesinde barındırdığı 10'dan fazla OSB'si ve 2 bin 300 adet orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşuyla üretimin ve sanayinin...