06 / 05 / 2024

gebze ticaret

gebze ticaret

Türkiye sanayisinin yaklaşık yüzde 10'unun faaliyet gösterdiği Gebze, ekonomik başarıların yanı sıra bilim ve teknoloji alanında önemli bir merkez olma yolunda ilerliyor. Gebze, ülkeye sağladığı katma değeri de artırıyor...

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Gebze'den 4.7 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, İmpa Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş. ve Timur Alperen Adan'a ait Gebze'deki arsa üzerine lojistik merkezi kuracak. Şirket arsa için 4 milyon 796 bin 796,20 TL ödedi.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-2) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-1) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/1 Parsel Eğitim Tesisi'nin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ın  kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım'da 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Bes Business'da ticaret başladı!

Bes Business projesi Bes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gebze Tatlı kuyu E5 karayolu Güney Yan yol ’da inşaatı tamamlanan projede ticaret başladı.

Doğuş GYO Gebze'deki otomotiv showroomu kiraladı!

Doğuş GYO, Gebze'deki otomotiv showroom ve servis alanı ile ticari alanını Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı. 

Mikdat Kadıoğlu: Deprem değil binalar can alır!

Gebze Ticaret Odası’nda ‘Afet Yönetim Sistemi’ konulu seminer düzenlendi. Programda deprem ve binalardan bahsedildi.

Çankırı Çerkeş'ten yatırım çağrısı!

Çankırı Çerkeş'ten Gebze'ye gelen heyet, bölgeye yatırım yapan firmalara ücretsiz arsa tahsis edileceğini belirterek, Gebze Ticaret Odası yönetiminden bölgeye yatırım konusunda destek isteğinde bulundu.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım inşaat ihalesi 22 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 22 Aralık'ta gerçekleşecek.

Gebze Ticaret Odası’ndan M’Expo’ya destek!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyelerinden Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesine tam destek geldi.

gebze ticaret Haberi

gebze ticaret
Türkiye sanayisinin yaklaşık yüzde 10'unun faaliyet gösterdiği Gebze, ekonomik başarıların yanı sıra bilim ve teknoloji alanında önemli bir merkez olma yolunda ilerliyor. ABD'deki Silikon Vadisi'nin bir benzerinin Muallimköy'de kurulması planlanırken, tesisle birlikte teknoloji ve sanayinin bütünleşmesi hedefleniyor. Gebze Bölge Temsilcisi Geçimini 1960'lı yıllara kadar tarıma dayalı ekonomiyle karşılayan Gebze, günümüzde önemli bir sanayi bölgesi haline gelmiş durumda. 700 bine ulasan nüfusu, coğrafi konumu, sınırlan içinde yer alan organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren 500 firması, serbest bölgeleri, teknoparklan ve limanlan ile Gebze, her geçen yıl artan ivme ile ülkeye sağladığı katma değeri de artırıyor.
Türkiye sanayisinin yaklaşık yüzde 10'unun faaliyet gösterdiği Gebze, bünyesinde barındırdığı 10'dan fazla OSB'si ve 2 bin 300 adet orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşuyla üretimin ve sanayinin...