04 / 05 / 2024

Gebze veri merkezi

Gebze veri merkezi

Kocaeli'yi 455 kilometre fiber ağla donatan Turkcell Superonline, geleceğin TV platformu Turkcell TV Plus'ı Ramada Plaza'da yapılan toplantı ile tanıttı. Gebze'ye veri merkezi kuracaklarını duyurdu.

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı!

Turkcell Gebze Veri Merkezi hizmete girdi. Ülkedeki verilerin Türkiye'de kalmasını sağlayacak merkez, veri saklama ve bulut gibi ihtiyaçlar için şirketlerin herhangi bir yatırım yapmadan anahtar teslim hizmet almasına olanak tanıyacak.

Turkcell Gebze Veri Merkezi hizmete açıldı!

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı. Veri merkezinin açılış konuşmasını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptı. Arslan, Turkcell ailesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Turkcell Superonline Gebze'ye veri merkezi kuruyor!

Kocaeli'yi 455 kilometre fiber ağla donatan Turkcell Superonline, geleceğin TV platformu Turkcell TV Plus'ı Ramada Plaza'da yapılan toplantı ile tanıttı. Gebze'ye veri merkezi kuracaklarını duyurdu.

Turkcell'den 150 milyon dolarlık veri merkezi!

Ceyhun Özata, "Turkcell Grup, önümüzdeki 5 yılda 120-150 milyon dolar seviyesinde yatırım yapacak. Gebze ilçesinde 10 bin metrekaresi kapalı olmak üzere, 22 bin metrekare alanda veri merkezi inşa edeceğiz" dedi.

Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans !

Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 11 Mayıs 'ta ön satışa çıkacak, proje 300 dönüm alan üzerine yayılıyor

DUKE İstanbul Trump Alışveriş Merkezi 'nde açıldı!

DUKE İstanbul Trump Alışveriş Merkezi 'nde hizmete girdi, açılışa iş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı

Multi Development Diyarbakır'da alışveriş merkezi kuracak!

Kanadalı Multi Development Diyarbakır'da alışveriş merkezi kurmaya hazırlanıyor

Akkoza Evleri ve Akbatı Alışveriş Merkezi'nin havadan videosu!

Akkoza Evleri ve Akbatı Alışveriş Merkezi 23 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Vodafone'un İstanbul'daki yeni veri merkezi yarın açılacak!

Vodafone'un yenş veri merkezi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılacak...

Adese Alışveriş Merkezi Afyonkarahisar'da şube açtı!

Adese Alışveriş Merkezi KAp'a yaptığı açıklamada Afyonkarahisar 'da şube açılmasına karar verdiklerini duyurdu...

Brandium Alışveriş Merkezi bugün açıldı!

Emay İnşaat ve Erko Grup işbirliği ile toplamda 500 milyon USD yatırım ile hayata geçirilen Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi kapılarını 29 Mart’ta açtı

Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, yarın kapılarını açıyor!

Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yer alan Brandium Alışveriş Merkezi, 29 Mart 2013 Cuma günü açılıyor

Trump Alışveriş Merkezi, otomobil hediyelerini teslim etti!

Trump Alışveriş Merkezi’nin 10 Aralık 2012 – 17 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlediği Mercedes-Benz kampanyasının noter huzurunda belirlenen şanslı talihlilerine hediyeleri teslim edildi

Gebze veri merkezi Haberi

Gebze veri merkezi

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran teknoloji ortağı Turkcell Superonline, geleceğin TV platformu 'Turkcell TV Plus'ı Ramada Plaza'da dün yaptığı toplantıda tanıttı. Toplantıda Turkcell Superonline'ın Türkiye'ye ve şehre yaptığı yatırımların yanı sıra üstün teknoloji ile müşteri memnuniyetini bir araya getiren yeni hizmetleri de anlatıldı. 


1.1 MİLYON'A ULAŞTI 

Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, 2008 yılında Türkiye'yi geleceğin teknolojisiyle donatmak üzere fiber optik yatırımlarına başladıklarını ve ışık hızında interneti 2 milyon ev ve iş yerinin kapısına kadar getirdiklerini belirtti. Özata, 2014 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, 686 bini fiber kullanıcısı olmak üzere müşteri sayılarının 1.1 milyona ulaştığını, ses müşterilerinin sayısının da 500 bini geçtiğini aktardı. 


60 MİLYONLUK YATIRIM 

Bugüne kadar Türkiye genelinde 2,5 milyar TL'lik, Kocaeli'de ise 60 milyon TL'lik yatırımaimza attıklarını...