16 / 05 / 2024

gebzedeki yan yatan apartman

gebzedeki yan yatan apartman

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, inşaatı birkaç ay önce biten 5 katlı apartman, yanında başlatılan inşaatın temel kazısı nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Binanın ilk üç katında yaşayanların burada oturmaya devam etmesi dikkat çekti.

11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! Tam 4 bin 336 TL yatıyor! 

Binlerce vatandaş tarafından 'Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Peki 11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu?

Yaşlı ve engelli aylıkları peş peşe hesaplara yattı! Şimdi siz de kontrol edin! İşte yatan tutarlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir son dakika açıklamasında bulundu. Yaşlı ve engelli aylıkları peş peşe hesaplara yattı! Şimdi siz de kontrol edin! İşte yatan tutarlar...

Evde bakım maaşları ödeniyor! İşte zamlı evde bakım maaşları yatan iller! Hemen 25 Ağustos listesine bakın!

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 25 Ağustos 2022 evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşları ne zaman yatar? İşte 25 Ağustos 2022 evde bakım maaşı yatan şehirler...

Depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı'yla ilgili çarpıcı detay!

İzmir Bayraklı’da enkaz alanına giden CHP’li vekil Mahmut Tanal, Twitter’dan paylaştığı videoda, yan yatan ve alt katları çöken Yılmaz Erbek Apartmanı’yla ilgili çarpıcı bir detaydan bahsetti.

Depreme dayanamayan binaları iş makinaları ayakta tutuyor!

İzmir'in Seferihisar açıklarında yaşanan 6.6 büyüklüğüne sahip depremde, ilk 3 katı çöküp yan yatan 11 katlı binada yapılan arama kurtarma çalışması sırasında vinçlerle destek verildi. Binanın yan yatmaması için 3 vinçle desteklendi.

Avcılar'da 1 yıl önce mühürlenen eğik bina bir türlü yıktırılamadı!

İstanbul Avcılar'da 1993 yılında yan binanın hafriyatı alınırken yan yatan bina bir türlü yıkılamadı...

Adana'da yıkılma tehlikesi bulunan evlerini terk eden çift yardım bekliyor!

Adana'da, duvarlarında çatlaklar oluşan ve yan yatan yıkılma tehlikesindeki evlerini terk eden çift, kendilerine yardım edilmesini bekliyor.

Deprem sonrası Avcılar'da yan yatan bina mühürlendi!

İstanbul’da gerçekleşen depremden sonra hasarlı binalar için denetimler sıkılaştı. Avcılar E-5 karayolu yakınında uzun süredir yana yatık şekilde duran 40 yıllık bina 5.8’lik deprem sonrası boşaltılarak mühürlendi...

İstanbul'da yan yatan bir bina tahliye edildi, 2 binada hasar oluştu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin ardından Şirinevler'de yan yatan bir binanın tahliye edildiğini, Sultangazi ve Eyüp'te iki binada hasar oluştuğunu açıkladı...

Kocaeli’de binalar yamuldu!

1999 depreminin merkez üssü Kocaeli’de bulunan yamuk binalar, vatandaşları tedirgin etti. 7 santim yan yatan bir apartman Pisa Kulesi’ni anımsatıyor.

Manisa'da yan yatan 5 katlı binanın yıkımı gerçekleşti!

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde, bir ay önce yanındaki arsada yapılan temel atma çalışmalarında hasar gören ve yan yattığı için vinç desteğiyle ayakta tutulan 5 katlı bina, çatısındaki baz istasyonlarının sökülmesinin ardından sonunda yıkılabildi.

Manisa Şehzadeler'deki yan yatan bina yıkılacak!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Göktaşlı Mahallesi Murat Caddesi'nde, bitişiğinde başlayan inşaat nedeniyle yan yatan 5 katlı bina yıkılacak, güvenlik nedeniyle boşaltılan binanın temeline yapılan güçlendirme çalışması da işe yaramadı.

Gaziosmanpaşa’da bina yıkıldı, ev sahipleri tepkili!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Mecidiyeköy -Mahmutbey metro hattı tünel kazı çalışmalarından etkilenerek yan yatan bina, önceki gece geniş güvenlik önlemleri altında yıkım ekibi tarafından yıkıldı. İşte ayrıntılar...

gebzedeki yan yatan apartman Haberi

gebzedeki yan yatan apartman


Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, inşaatı birkaç ay önce biten 5 katlı apartman, yanında başlatılan inşaatın temel kazısı nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. İki vincin uzatılmasıyla yıkılması engellenen binanın ilk üç katında yaşayanların burada oturmaya devam etmesi dikkat çekti.


Gebze İnönü Mahallesi, Issıkgöl Caddesi, 1227 sokakta yapımı bir süre önce tamamlanan 5 katlı bir apartman, bitişiğinde başlatılan inşaat çalışmaları nedeniyle hasar görerek yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yanındaki binanın temel kazısından kaynaklandığı belirtilen bu durumu farkeden müteahhitler, apartmanın yan yatmaması için çareyi 2 vincin kollarını binanın duvarına destek yapmakta buldu.


Görenlerin şaşkınlıkla karşılaştığı binanın birçok yerinde çatlakların da oluşması tehlikenin büyüklüğünü gözler önüne sererken, buna rağmen gidecek yerleri olmadığı için apartmanın ilk üç katındaki ailelerin oturmaya revam etmesi de dikkat...