02 / 05 / 2024

gecekondu abonelik

gecekondu abonelik

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, geçen hafta Meclis’ten geçen torba kanun ile imar mevzuatına aykırı yapılara elektrik, su bağlanabilmesine imkan tanındığını ifade etti.

Ankara Yenimahalle'deki gecekondu sorunu 8 yılda çözüldü!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'deki gecekondu sorununu 8 yılda çözdüklerini, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Çankaya'da 2017'de 200 gecekondu yıkılacak!

Çankaya Belediyesi, 2017 yılında 200 gecekondunun yıkım programının hazırlandığını söyledi. 2016'da 503 gecekondu yıkımını yaptığı belirtildi.

Ankara'daki dönüşümde gecekondu sahipleri mağdur olmayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,kentsel dönüşüm projeleri kapsamında belgesi olmayan gecekonduların enkaz bedellerini peşinat olarak TOKİ'ye ödeyecek. Gecekondu sahiplerine taksitle ev alma imkanı sunulacak.

Ankara Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı!

Yemyeşil bir Altındağ için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor, bu kapsamda Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı.

Çankaya'da 2016'da 503 gecekondu yıkıldı!

Kent yönetimini planlı ve sağlıklı yapılaşma üzerine inşa eden Çankaya Belediyesi, sınırları içerisindeki gecekonduları yıkmaya devam ediyor. Belediye, 2016 yılında 503 gecekondu yıkımını gerçekleştirdi.

Mamak'ta 2023'de gecekondu kalmayacak!

Mamak Belediye Başkanı Akgül:“Yıllık ortalama 4 bin gecekondunun yıkımını gerçekleştiriyoruz. 2023 yılında Mamak’ta gecekondu kalmayacak ve tüm Mamaklılar hak ettikleri standartlarda yaşamaya başlayacak” dedi.

Karşıyaka Atakent'teki gecekondu dönüşüme direniyor!

Karşıyaka Atakent mahallesinde dönüşmeyen tek gecekondu kaldı. Bir tarafta akıllı apartmanlar, diğer tarafta reklam panolarının arkasına gizlenmiş bir aile..

Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı üzerindeki gecekondu yıkıldı!

1071 Malazgirt Bulvarı ortasında dokuz yıldır hukuk mücadelesi verilerek kaldırılmaya çalışılan gecekondu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yaklaşık iki saatlik gece çalışmasıyla kaldırıldı.

1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Sokullu'ya direk ulaşımı sağlamak amacıyla 1071 Malazgirt Bulvarı'nda bulunan ve davalık olan gecekondu kaldırıldı.

Ankara Mamak'ta her yıl 4 bin gecekondu yıkılıyor!

Halen 23 bin gecekondunun bulunduğu Mamak’ta her yıl 4 bin gecekondu, yaklaşık 300 metruk bina yıkılıyor. Yerlerine ise belediye-TOKİ işbirliğinde binlerce modern konut inşa ediliyor.

1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki gecekondu 41 kazaya neden oldu!

Başkent'te Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltan, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında, Bulvar'ın tam ortasında kalan gecekondu, trafikte "kara noktaya" dönüştü.

Ankara Hıdırlıktepe'de 200 gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"kapsamında bugün 200 gecekondu yıkıldı. Proje kapsamında 1050 gecekondu daha yıkılacak.

Gecekondu Yasası’nda değişiklik teklifi Meclis'e sunuldu!

Gecekondu Yasası’nda değişiklik öngören kanun teklifi, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve 25 Ak Partili milletvekili tarafından TBMM Başkanlığı’na sunuldu.

gecekondu abonelik Haberi

gecekondu abonelik

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, geçen hafta Meclis’ten geçen torba kanun ile imar mevzuatına aykırı yapılara elektrik, su bağlanabilmesine imkan tanındığını ifade etti.  


AK Parti’nin 1 Kasım seçim vaatleri arasında Kaçak yapılara elektrik, su bağlanabilmesinin yer aldığını belirten Ak Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “AK Parti olarak 1 Kasım seçim sonuçları sonrasında hızlı bir şekilde kolları sıvadık ve milletimize verdiğimiz sözü  yerine getirme noktasında gece gündüz demeden çalıştık. Allah’a çok şükür ki seçimlerin üzerinden henüz 6 ay geçmemiş olmasına rağmen vaatlerimizin tamamına yakınını hayata geçirdik. İzmir’imiz için özelikle bornova, Bayraklı ve Konak gibi ilçelerimiz için büyük önem taşıyan kentsel dönüşüm şartı ile kaçak yapılara elektrik, su bağlanabilmesinin önünü açacak düzenlemeyi de hayata...