03 / 05 / 2024

gedevet yaylası yolları

gedevet yaylası yolları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalyalıların yazın yoğun olarak ziyaret ettiği yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Antalya Gedevet'teki 83 bin metrekarelik arazi Alanyaspor'a devredildi!

Alanyaspor’a kamp tesisi kazandırılması amacıyla 2012 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında belirlenen Gedevet Yaylası’ndaki 83 bin metrekarelik arazinin devri yapıldı.

Alanya Gören Yaylası'nın yolları genişletildi!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaylalarda kış sezonu öncesi çalışmalarını tamamladı. Basırlı Mahallesi’ne bağlı Gören Yaylası’nda 3 kilometrelik yolun genişletmesini yapan ekipler, alt yapı çalışmalarını da tamamladı.

Antalya'daki Gedevet Yaylası asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalyalıların yazın yoğun olarak ziyaret ettiği yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli köy yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit köylerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığı ’na bağlı ekipler, köy yollarında da çalışmalarını sürdürüyor.

İzmit köy yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit köylerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığı ’na bağlı ekipler, köy yollarında çalışmalarını da sürdürüyor.

Şahinbey'de yollar yapılıyor!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden bin olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanları daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Şahinbey'de konutlar bitmeden yollar açıldı!

Hizmet akışında alışılagelmiş ezberleri bozan Şahinbey Belediyesi, yeni kurulan mahallelerden biri olan Bülbülzade Mahallesinde, konut alanlan daha yapım aşamasındayken imar yollarını açarak hizmeti vatandaştan önce götürüyor.

Gaziantep'in 20 noktasına yeni çevre yolları açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yeni yollar açmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in göreve gelmesinden sonra ulaşımda yenilikler yapan Büyükşehir Belediyesi, kentin 20 değişik bölgesinde yeni çevre yolları açtı.

Gaziantep Büyükeşehir Belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor!

GUlaşımdaki sıkıntıları asgariye indirmek için çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında yeni yollar açmaya devam ediyor. Çalışmalar kentin dört bir yanında devam ediyor.

Aziz Yıldırım'dan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Topuk Yaylası ziyareti!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Göztepe 60. Yıl Parkı'nda Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi'yi ziyaret ederek Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Topuk Yaylası Tesislerindeki uygulamalar hakkında konuştular.

TCDD Çerkezköy depo yolları ve Çatalca ofis yollarının altyapı yenileme ihalesi 12 Ağustos'ta!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Depo Yolları ve Çatalca Ofis Yollarının Altyapısı ile Yenilenmesi işi ihalesi 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da yapılacak...

İstanbul'da yağmur nedeniyle altyapı patladı, yollar çöktü!

İstanbul’da dün öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur, hayatı felç etti. İstanbul bir ayda üçüncü kez yağmura teslim oldu. Dev binaların yükünü taşıyamayan altyapı patladı, yollar çöktü

gedevet yaylası yolları Haberi

gedevet yaylası yolları

Ekipler, Alanya'ya 25 kilometre mesafede Toroslar'ın zirvesinde bulunan Gedevet Yaylası'nın Deretürbelinas mevkiinde yerleşim yeri içinde bulunan oldukça bozuk durumdaki 2 kilometrelik bölümü satıh asfaltla kapladı. 


Sabah...