08 / 05 / 2024

Gedik Yatırım ihracat

Gedik Yatırım ihracat

Gedik Yatırım, 8-9 Temmuz 2013 tarihlerinde 179 gün vadeli finansman bonosu ihraç edecek...

Statika Gayrimenkul Yatırım İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Statika Gayrimenkul Yatırım İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Haberdar tarafından kuruldu.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Gedik Yatırım’dan piyasaları hareketlendiren hamle

Gedik Yatırım, 327 milyon 600 bin Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesine 177 milyon 400 bin Türk Lirası daha ekleyerek 505 milyon Türk Lirası’na çıkardı. Şirketin ana hissedarı olan Inveo Yatırım Holding'in 301,1 milyon TL’yi bugün sermaye avansı olarak ödediği açıklandı.

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkesi Sarıyer'de yapıldı. 

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anzhelıka M. Salakhoca tarafından kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Anzhelika M. Salakhova tarafından kuruldu.

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Keleş tarafından kuruldu.

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çakır tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Asya’nın Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

yerliaracom Sözcüsü Dr. Arzu Aydın, "Yerli teknoloji şirketlerine pozitif ayrımcılık, ihracat desteği, küresel stratejik işbirlikleri, vergi indirimi, yatırım teşviki, arazi tahsisi, gümrük muafiyeti gibi birçok farklı araçlarla yatırımlar teşvik edilmeli." dedi.

Gedik Yatırım ihracat Haberi

Gedik Yatırım ihracat

Gedik Yatırım’ın;  bir yıllık süre içerisinde yurtiçinde 200.000.000 TL'ye kadar değişik vadelerde Türk Lirası cinsinden finansman bonosu ihraç edilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu’ndan almış olduğu onay kapsamında, söz konusu borçlanma aracının üçüncü bölümü olmak üzere 8-9 Temmuz 2013 tarihlerinde talep toplanacak.


11 Temmuz 2013 valörlü 179 gün vadeli ve 06 Ocak 2014 itfa tarihli 25 milyon TL nominal tutarlı finansman bonolarının ihracı, halka arz yoluyla gerçekleştirilecektir.


Gedik Yatırım Finansman Bonosu ile yatırımcılara gösterge olarak alınan benzer vadeli devlet iç borçlanma senetlerine ek olarak, 110 baz puan ek getiri verilecektir. Gösterge olarak alınan benzer vadeli devlet iç borçlanma senetlerinin basit faiz oranının, %6,90’dan daha düşük çıkması durumunda finansman bonosunun basit faiz oranı %6,90 olarak kabul edilecek ve bu orana %1,10 (110 baz...