08 / 05 / 2024

gedikpaşa otoparkı yenileme çalışmaları

gedikpaşa otoparkı yenileme çalışmaları

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Özbay tarafından kuruldu.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Bursa Emir Sultan'a otopark takviyesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emir Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen kafilelerin kullandığı otobüslerin düzenli şekilde duraksayabilmesi için otopark çalışmalarını hızlandırdı.

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Ankara Güvenpark'a otopark yapılmasına ilişkin 9 sorun mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Güvenpark'a otopark yapma planlarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa'ya otopark yapılmasına tepki!

Manisa Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek ile birlikte yaklaşık 50 kişilik grup, 80 yıllık Ulupark'a otopark yapılması kararına tepki göstererek kentteki yeşil alanların korunması gerektiğini dile getirdi.

EkoPark Otoparkı hizmete açıldı!

İSPARK tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yolcular için inşa edilen EkoPark Otoparkı hizmete açıldı. Bin 600 araçlık otopark, yaşanan yoğunluğa çözüm üretecek.

Sakarya'daki katlı otopark hizmete açıldı!

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil yaptığı açıklamada Sakarya'da hayata geçirilen katlı otopark projesinin hizmete açıldığını belirtti.

İstanbul'da 35 yeni otopark hizmete açıldı!

İSPARK yeni otoparklar açarak araç kapasitesini artırıyor. İstanbul'da yaşanan otopark sorununa çözmek için 10 bin araç kapasiteli 35 yeni otopark hizmete açıldı.

Antalya'ya iki yeni otopark inşa edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Projesi kapsamında kente biri yer altı biri katlı olmak üzere toplam 531 araç kapasiteli iki yeni otopark inşa edecek.

Isparta Çelebiler Otoparkı hizmete açıldı!

Isparta Belediyesi tarafından inşa edilen Çelebiler Otoparkı hizmete açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Şuanda 5'inci otopark bitti. 6'ıncısı da yapılıyor'' diye konuştu.

gedikpaşa otoparkı yenileme çalışmaları Haberi

gedikpaşa otoparkı yenileme çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İştirakleri arasında yer alan İSPARK’ın işlettiği Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı, “Statik Ömrünü Tamamlaması” ve “Tehlike Arz Etmesi” nedeniyle 1 Temmuz tarihinde parklanmaya kapatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İBB Altyapı Projeler Müdürlüğü, Tarihi Yarımada’nın önemli bir noktasında yer alan ve 40 yıl önce yapıldığı tespit edilen otopark ile ilgili Statik Raporu hazırlanması için çalışma başlattı.

En kısa zamanda tamamlanacak rapor sonucunda, binanın sağlamlık durumu tespit edilecek. Gedikpaşa Katlı Otoparkı'nın yıkılıp yeniden yapılmasına veya güçlendirilmesine bu raporun sonucuna göre karar verilecek. 650 araç kapasiteli ve günlük ortalama 1000 aracın kullandığı Gedikpaşa otoparkı, Beyazıt ve çevresindeki parklanma ihtiyacını büyük ölçüde...